Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

 

Porridge

De huidige leider van de groep. Geboren in 1998 en uit Engeland geimporteerd. Ook voor hem geldt: een grote, vriendelijke reus.

Porridge is van het zware, barokke type, met veel body en dito behang. En natuurlijk een fraaie, dikke snor.

Porridge en Mc Cloud senior waren 'vier hoeven op één buik'. Hadden aan één enkele blik genoeg om te weten wat de bedoeling was. Van Mc Cloud senior leerde Porridge het leiderschap dus in alle finesses en inmiddels heeft hij dat, met de vele passanten, ruimschoots in de praktijk gebracht.

Onder het zadel een prima voorbeeld: de jongeren lopen vol vertrouwen achter hem aan. Niet gemakkelijk van zijn stuk te brengen maar wel alert op zijn omgeving. Want dat is tenslotte zijn rol en die neemt hij serieus!

In de groep is hij vriendelijk maar beslist. Iedere nieuweling is welkom en hij wijst ze, in alle rust en gemoedelijkheid, de plaats. Corrigeert ze met de oren en eigenlijk alleen als dat echt nodig is. Maar al snel keert de rust weer en dat is vooral aan hem te danken. Hij maakt zich namelijk absoluut niet druk... dat laat hij wel aan de nieuwelingen over. Een prachtig spel om te zien!
   Klik op een pijltje voor een filmpje van Porridge

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.