Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

 

Over ons

Tinkerstal Mc Cloud is een handelsstal voor betrouwbare tinkers.

Maar beter dan deze zakelijke benaming past ons de omschrijving van een professioneel en enthousiast bedrijf met liefde voor het vak en vooral een grote passie voor het ras. 

Toegegeven: de weelderige manen en volle sokken van de tinker maken natuurlijk een geweldige indruk maar het karakter van deze paarden is zonder uitzondering indrukwekkend.  De imposante uitstraling en het innemende karakter van de tinker boeit ons nog steeds en we werken dan ook met heel veel plezier met ze. 

Kenmerken van onze stal zijn een meer dan 22 jaar lange, gedegen kennis van zaken, enthousiasme en bevlogenheid voor het vak én het ras, service op maat en kleinschaligheid.

Kenmerken van onze paarden zijn een lieve, rustige en aanhankelijke instelling met een veelzijdige inzetbaarheid en de opvallende betrouwbaarheid waarop we onze paarden selecteren.

Een knuffelpaard in een stoer jasje? Een rots in de branding voor bijzonder zorgwerk? Een mooie macho met ambitie? Alles is mogelijk!

Iedere tinker is weer bijzonder en heeft zijn eigen karakter maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: het zijn stuk voor stuk geweldige paarden. Wij presenteren ze dan ook met trots en zoeken voor hen de beste match, samen met u.

Op ons terrein hebben wij ook nog een kleine kinderboerderij met handtam kleinvee, dat graag geaaid en gevoerd wordt.  Voor de (kleine) kinderen een leuke bezigheid. Kortom: er valt bij ons genoeg te beleven!

Maak een virtuele tour bij ons, via deze website, of nog beter: bezoek ons en raak net zo enthousiast en bevlogen als wij. 

  

 U bent van harte welkom!