Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73


Prijzen

Zoals Marktplaats al zegt:

"Laat je gezonde verstand spreken: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo".

Deze uitspraak kan ook worden vertaald naar een paard. Als een paard wordt aangeboden voor de prijs van een veulen, dan is dat een voorbeeld van 'te mooi om waar te zijn'. 
Onze prijzen zijn marktconform en alleszins redelijk. Wij hanteren bovendien vaste prijzen. Zo weet u zeker dat voor iedereen een zelfde bedrag geldt; dat is wel zo netjes.

Prijzen kunnen onderling natuurlijk verschillen. U zult begrijpen dat een onbeleerd paard een andere prijs kent dan een volledig beleerd paard. Ook gelden voor een onbeleerd paard soms andere koopvoorwaarden dan voor een paard dat langdurig is bevestigd in het werk.

Vanzelfsprekend is de prijs voor u van belang. E
en teleurstelling, als na een kennismaking blijkt dat het paard van uw dromen niet haalbaar blijkt te zijn, is immers voor niemand leuk. Een eerste telefonisch contact is daarvoor de beste maar ook de snelste manier.
Daa
rom vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Natuurlijk gaan we serieus  om
met u maar we verliezen daarbij het welzijn van onze paarden niet uit het oog. We kunnen in een eerste telefonisch gesprek al wat informatie uitwisselen, u goed adviseren en u uiteraard de prijs van een paard verstrekken.

Onze doelstelling is een optimale match tussen ruiter en paard en wij streven naar een plezierige en vruchtbare samenwerking. Wij nemen dan ook ruim de tijd voor u. Wij ervaren e-mail, What's App of SMS als een onpersoonlijke manier van communiceren als het gaat om een paard, en verstrekken langs die weg dan ook geen prijzen (prijsindicatie, richtprijs, prijsklasse etc.).

Wie enkel en alleen geinteresseerd is in de prijs en niet in het dier zelf, vragen wij vriendelijk elders te kijken en tot slot behouden ons het recht van gunning voor.


Wij rekenen op uw begrip hiervoor. 

 

 

 

             Onbetaalbaar....!