Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Clemorris heet bij ons Morris. Het gaat heel goed met hem. Marc heeft een heel toepasselijk naambordje laten maken.

Arlette en Marc, Drachten

 
 
 
Tobias is afgelopen nacht uit zijn stal ontsnapt. Vervolgens heeft hij zich op het hooi en kuil gestort. Daarna heeft hij alles naar zijn stal gebracht en daarbij ... nu komt-ie-....ook al zijn paardenvrienden over hun deur kuil en hooi gebracht! In alle drie de stallen lag kuil en hooi en de staldeuren waren dicht. Wat heb ik toch een sociaal paard!
 
Trotse Judith
 
 
Doyle is inmiddels volleert mennen dressuur, hij heeft inmiddels 3 winstpunten gehaald en is 2 keer als 2e geplaatst in de B klasse. Dat doet hij hartstikke leuk! Van de zomer gaan we meedoen met de noordelijke kampioenschappen. Een echte topper in de de dop. Verder maken we nog steeds elke week heerlijke buitenritten. Kortom een echte allrounder!!

Wim en Jeanette


 
Bedankt voor alles! Russell doet het erg goed, heerlijk kalm. Hij heeft her heerlijk naar zijn zin en trekt veel aandacht, we zijn heel blij met hoe jullie me hebben geholpen afgelopen maand!

Wouter en Russell
 
Dickson hebben wij hier Dries genoemd. Hij gaat heel goed samen met Ollie, onze fries. Hier een filmpje van hem voor het eerst onder de man. Wat doet hij het goed, zeg. Wat zijn we blij met hem!

Olav en Judith
 
 
Mary-Ann is al heerlijk op haar gemak hier. Ze is lekker aan het buitenspelen!

Tjitske
 
Het gaat super met Flash. Hij wordt groot!!Hij heeft het vandaag weer goed gedaan, dus even een zweetdeken erop en straks weer naar buiten. Dikke knuffel van Flash.

Caroline

Bedankt voor al.jullie goede zorgen. Wij zijn erg blij dat we Savvy mee terug hebben kunnen nemen. Want wauw wat is dat een geweldig paard met een super karakter. Chrystal heeft de terugreis erg goed gedaan en zelfs terwijl wij onderweg controle kregen van de voedsel en waren autoriteiten, en die man zomaar  in de trailer dook bleven ze beide rustig. Nogmaals bedankt voor alle moeite en adviezen!! Top hoe jullie ons geholpen hebben.

Lissy en Wil

 
 
Alleen maar blije gezichten hier de afgelopen tijd, met Felicity!! Noigmaals onze hartelijke dank voor alle goede zorgen! "
Fam. Oostra, Haulerwijk


Wat zijn we blij met onze Dotty (ze noemt toch maar zo, de kindjes braken hun tong over haar naam). Een toppaard, alle clienten kunnen met haar overweg en ze heeft, net zoals je zei engelengeduld. Super-superbedankt!

Nele, Belgie
 
 
Het gaat super met Aebly, ze doet het onwaarschijnlijk goed. Zij en Sam zijn echt de beste maatjes en nu al onafscheidelijk.  De combinatie met CC is ook super. De kinderen zetten ook beide paarden zelf in en uit de trailer, echt een luxe !  We hebben het zo getroffen met beide paardjes van Mc Cloud. Echt een aanrader voor iedereen!"


Fam. van der Heijden, Belgie
Hierbij wat fotootjes van onze Celeste, die we hier Quinn hebben genoemd. Ze is een topper en we zijn ontzettend blij met haar. Alle kinderen zijn verliefd op haar!

Saskia
 
Ons tweespan doet het tot nu toe geweldig. Rick en Roy doen het prima onder het zadel en zijn erg lief voor onze clienten. We zijn langzaam aan bezig met het huifbed, nog wat onwennig omdat ze er "in" lopen en niet ervoor, maar heel braaf. Na een lange zoektocht lijkt het dan toch te gaan lukken. Dank jullie wel voor alles.

Maeike, Belgie
 
We zijn vandaag met de twee paarden naar Garderen geweest. Jewel en Tiffany gaan samen perfect door het bos. Tiffany wil graag voorop en is werkelijk nergens bang voor. Ze is een heel bijzonder paard. Maar dat wisten jullie al, haha!

Mel, Rotterdam


Ik weet nog dat ik dacht: wat een verademing... geen giechelende meisjes van 16 die 50 kilo wegen met verhalen over anderen maar mensen die van wanten weten en verstand van paarden hebben. Na een zoektocht van een jaar (en miskopen, helaas) dan toch bij jullie terecht gekomen. Ik had eerder moeten komen! Ik heb Mel en Cat (zoals ze hier heten) nu een half jaar in ons bedrijf, en echt: jullie hebben ieder woord 100% waargemaakt. Daar kunnen anderen nog een voorbeeld aan nemen!!
Christa


 
 
Het gaat prima met onze Sturdy, het is echt onze oogappel. Ik geniet enorm van de ritten op hem, zo gehoorzaam en meewerkend! Kort geleden kreeg ik een compliment dat Sturdy zich zo keurig gedroeg in het verkeer, netjes blijven staan zodat ik op het knopje kon drukken om over te steken.
Janny
 
Hayley en Roosje maken het heel goed hier. Het zijn beide superlieve paardjes. We zijn er echt heel tevreden mee!
Jan en Patrick
 
Loyd doet het goed. Hij is erg lief en waar hij is ontstaat spontaan een theekransje!
Henriette
 
Echt heel erg bedankt dat jullie Honeypot aan ons hebben laten zien! We zijn er echt heel erg blij mee. Ik hoop dat jullie nog heel veel andere memsen blij kunnen maken met jullie tinkers.
Lindi


 
We zijn meteen met Bansha naar het bos gegaan. Kwamen ook vrachtwagens tegen, ze keek er niet eens naar!
Lilian

 
Ook Fortune doet het geweldig, dank jullie wel voor nog zo'n kanjer. We zijn nog steeds heel blij dat we jullie tegen zijn gelomen!
Annette

 
Hinchy is al aardig geintegreerd op onze zorgboerderij! Er wordt mee gewandeld langs de koeien en over het erf en geborsteld. Alles ervaart hij erg nuchter;  wat een verademing!
Conny


Werkelijk een fantastisch zorgpaard. We zijn zo blij met Luna, onze clienten staan te dringen voor haar stal ;-). Voor ons een enorme aanwinst waar we lang naar hebben gezocht. Dank jullie wel!
Annette


Alleen maar geweldlig positieve ervaringen met Marble. Het is echt  fantastisch om met haar te mogen werken, ze heeft zo'n  stabiel karakter! Vanmorgen was ze nog aan het werk met kinderen en zeilen e.d. en ze is echt onverschrokken. Een topper!
Gertrude

 
Shivers (we noemen haar Blossom) is veilig op Zweedse bodem aangekomen! Gisteren nog wat verlegen, maar vandaag loopt ze al achter me aan in het land en zoekt kontakt. Het is een ontzettend lief dier. Het was wel een beetje cultuurshock voor haar, van nat Holland naar een koud Zweden en een laag sneeuw. Het is hier momenteel -15 en we hebben zeker 20 cm sneeuw. We vinden Blossom een leuk en nieuwsgierig paard.
Janneke
 
Het gaat heel goed met Breanne! We gebruiken haar nu in onze les met gehandicapte kinderen en dat gaat prima. Het is een heel lief paard en ze reageert heel rustig op de geluiden van de kinderen en bv de till ift. Ik stuur een foto mee van het Sinterklaasfeest waar Breanne helemaal de show stal!
Annelies

Gisteren ben ik op Sheera gaan rijden op mijn western zadel en ze doet het super. Ik geniet van haar lieve karakter. Volgende zondag gaat ze meerijden in de menlessen. Ik hoop in mei op bezoek te komen om haar te laten dekken. Dank je wel voor Sheera, ze is echt geweldig!!
Evy
 
Ik rijd 2 a 3 keer per week met Bless buiten, ze is erg braaf. Ik kan ook goed alleen met haar het terrein af. Verkeersmak is ze heel goed, als ze iets eng vindt blijft het bij kijken. Als ze twijfelt en ik geef wat been en zeg stap door dan gaat ze toch. Gisteren in de storm gereden, met klapperende zeilen, ze maakte er niks van. Ze is heel erg lief! Ik twijfelde bij jullie nog een beetje vanwege haar maat maar ben blij dat ik haar gekocht heb!
Winneke

Het gaat uitstekend met Proudheart! Kwamen vorig weekend een bierfiets tegen (toch een eng ding hoor voor een paard) De twee andere paarden schrokken en wilden er niet voorbij, Proudheart op kop gezet en die keek eens even en stapte gewoon verder waarbij de rest gewoon volgde.. Gewoon de Max! Het is gewoon een geweldig paardje, geliefd door iedereen die voorbij komt!
Nicole

Het gaat goed met Bless, ze is zo’n lief en rustig paardje. Met rijden is ze ook heel braaf. Mijn zusje is al een aantal keren een buitenrit wezen maken (ook met de andere Tinker er bij) en ik ben met haar in de bak bezig. We zijn erg blij met Bless!
Leontien


Ik heb vandaag voor het eerst op mijn drumhorse Jazzy gezeten en gestapt. Ik heb haar onbeleerd gekocht maar het verliep allemaal prima tot nu toe! Ik ben echt heel blij met haar ! Dank jullie wel nogmaals !
Els

Geweldig hoe Massai het doet, hij luistert fantastisch, is nu al de lieveling van de manege vanwege zijn superlief karakter en stoere uitstraling. We borstelen en zorgen voor goede aandacht en ik rijd er met grote regelmaat op, dus alles super naar wens!
Carlo en Natasja

 
Een zeer gelukkige dochter met Heaven, het zijn echte soulmates. Als we komen en we roepen haar, komt ze van ver al hinnikend naar ons toe. 
Jacqueline

 

Het gaat super met Sharinda. Ze is inmiddels ook voor de wagen, en heeft echt alles waargemaakt wat jullie ons vertelden. We zijn zeer gelukkig met haar!
Patrick en Diana

We zijn nog altijd super blij met Jazzy, ze doet het geweldig, mijn kleinzoon van 9 krijgt les op haar ook dan is ze super braaf. We hadden ons geen beter, liever, braver en vooral mooier paard kunnen wensen. Als jullie ooit in de buurt komen ben je altijd welkom. Nogmaals bedankt voor deze geweldige dame.
Wil

Wat zijn we blij met Cappamore! Ze doet het geweldig, ook in de groep ligt ze heel erg goed. Een heerlijk paard, superbraaf, onze clienten zijn er helemaal weg van. Nogmaals bedankt.
Trude

 

Het gaat heel erg goed, Macey voelt zich helemaal thuis.  Ze heeft hele goede stalmanieren en vind het heerlijk om gepoetst te worden, dit wordt ze dan ook meerdere keren per dag. De meiden rijden inmiddels ook al met haar in de les mee en ook de jongste kan al leuk met haar overweg. Je merkt wel dat Macey soms nog wat onzeker is omdat ze nog niet alles begrijpt maar dat wordt vanzelf beter. De oudste gaat ook regelmatig met haar langs de weg, ook dit gaat erg goed.
Bryan

Maddy glimt en haar manen groeien als kool.  Ik wandel elke dag met haar & maak ook al kleine buiten ritjes. Dit vind ze helemaal geweldig! Ze is een heel erg vrolijk/lief paardje iedereen is helemaal verliefd op haar. Ik kan nog steeds niet geloven dat ze echt van mij is.
Suzanne
 

We zijn al een paar keer met Spencer naar het strand geweest. Meneer rijdt dan graag voorop, totaal niet bang. Vandaag ben ik voor het eerst alleen met hem op pad geweest. We gaan steeds een stukje verder.
Deborah
 

Het gaat super met Louise! Superbraaf, ben er zo blij mee! Mijn kleindochter rijdt er op, het gaat fantastisch!
Karen

Stone is superlief en we genieten nog elke dag van hem. De hele stal vindt hem geweldig. We zijn helemaal gek met hem!
Mirella

Met Ted gaat het super. Hij groeit wel erg hard dus ik doe rustig aan met rijden. We zijn nog meer aan het spelen, haha. Zie foto's
Gwen

Sparkle is een heerlijk paard. Het gaat fantastisch, ik heb de eerste buitenritten er al op zitten. Super Sparkle!
Cobi

Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn nieuwe zadel en natuurlijk ook met mijn lieve Philly, ben elke dag nog smoorverliefd op mijn maatje.
Annemieke

Ook in de winter een heerlijke ontspannen Topsy en een blije berijder.  In je advertentie zei je al "een paard voor wie van poetsen houdt" Ik kan aan de bak...
Danielle

Jolene is echt helemaal wat we er van verwachtten. Kan gewoon niet beter! We zijn heel gelukkig met haar. Thanks a thousand times!
Mireille
 

Yamilla staat sinds maandag bij ons op stal. Gisteren haar zadel en hoofdstel met toebehoren gepast en even gereden. Linda heeft de hele week vrij om met haar te tutten. Ze lijkt al helemaal gewend.
Yvonne

Met Isolde gaat het helemaal goed. De Shetlander is haar grootste vriendin. Ze is heel braaf en lief en de twee meisjes zijn er al geweest en zijn al heerlijk met haar aan het tutten geweest.
Gert Jan
 
 
     
 

Met Wesly gaat alles goed. Sinds vrijdag ben ik met hem aan het rijden. Evy onze dochter vindt het ook helemaal geweldig!
Kim

Wat ben ik blij met jullie. Alle paarden van jullie op onze zorgboerderij zijn toppers. Stuk voor stuk! Onze zorgcliënten kunnen er werkelijk alles mee…
Trude
 
 

Met Kelly is het prima. Gisteren even uit de wei met weer andere mensen om haar heen, ze is dan heel lief. Ook laat ze de mensen rustig op haar klimmen/ springen om een stukje zonder zadel te rijden. Ze is een heerlijk dier!
Ise, Frankrijk

Met Suzie gaat het prima! Ze voelt zich goed op d’r gemak bij ons. We hebben een echte klik met elkaar. Heerlijk!
Carolina


Legend is echt een super lief en vooral braaf paard. Ik ben superblij met haar!
Daantje


Ik ben nog steeds helemaal verliefd op Phil, ik kan nog steeds niet geloven dat hij mijn maatje is. Heel erg bedankt voor alles!
Annemiek


Het gaat super met hem! De kleinkinderen zijn ook heel blij met Hattrick. Ik stuur jullie een foto van de strandrit.
Babs


Laila doet het heel goed bij onze instelling. De kinderen hebben er veel plezier aan. Bedankt!
Frank

Wat hebben we een goede keuze gedaan met Ronny! Bedankt nog voor de goede begeleiding.
Jolanda


Tobias is een heerlijk paard !!! Ik heb zo'n geweldige klik met hem, het is een heerlijk paard waar ik enorm van geniet !!
Judith
   
 

Het is heerlijk om Beleza te borstelen en te knuffelen. Ik ben helemaal verliefd op haar. Ik vind dat jullie haar ontzettend goed en liefdevol hebben opgeleid in tegenstelling tot mijn vorige Tinker die door mensen getraumatiseerd is. Beleza is een droompaard.
Jacqueline 
   

Het gaat uitstekend met Rigger en Darcy. Ze doen het prima op onze gehandicaptenmanege.
Kor en Janny

Met Kayleigh gaat het ontzettend goed. She is my beatiful girl! We zijn zo gek met elkaar.
Esmee
    
   

Met Zaldar gaat het Zuper! mama heeft het paardrijden dankzij Zaldar ook weer op gepakt. Hij is echt heel geduldig met haar, weet precies wie er dan op zijn rug zit. het is dus echt een topper en van alle markten thuis. Voor mij een lot uit de loterij!!! 

 

Jeanette en allrounder Doyle,
wat doen ze het goed!

 

 

Anita met haar Yala (Yamilla),
twee soulmates!


 

Breanne en Sinterklaas,
          heel gewoon!