Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Anyway - verkocht!

Anyway is een 8 jarige zwarte Irish Cob merrie  (Iers import).

Een prachtige, grote en volwassen merrie. Indrukwekkend groot voorkomen, compact en robuust van bouw en heerlijk zelfzeker en ervaren!

Anyway is een opvallende merrie, voroal door haar verschijning. Groot, robuust, krachtig, rond en vol als ze is, is het een plaatje om te zien.

Op stal is Anyway een zelfstandige dame. Als we met haar bezig zijn, vindt ze alles wel prima; het is duidelijk dat ze weet wat er bedoeld wordt.

Onder het zadel doet Anyway het prima. Ze was al onder het zadel gereden, en heeft vorig jaar een veulen gekrgen. Bij ons werd het weer opgepakt, en dat was een 'fluitje van een cent'.

Buitenrijden is echt wat Anyway leuk vindt: al sneeuwde het lichtjes, Anyway zet geen stap verkeerd, te snel of te langzaam. Ze is ook hier duidelijk bewust van wat er van haar wordt gevraagd en dat doet ze, zonder morren of protest.

Anyway gaat hier haar conditie weer lekker opbouwen.

Prachtige, stevige en grote dame, die van wanten weet. No-nonsense karakter, ervaren met het rijden, en in combinatie met haar zelfstandigheid, uitermate geschikt voor de ruiter die graag bos- of buitenritten maakt. Door haar grootte en bouw bijzonder geschikt voor de grotere en langere ruiters onder ons!
 

Anyway is verkocht en inmiddels ook al verhuisd. Ze woont net over de grens in Duitsland, waar ze werkt bij een instelling voor kinderen met een autistisch spectrum. Met behulp van de Horse Boy methode van Rupert Isacson leert Anyway kinderen te genieten en te ontspannen van het paardrijden. Ze doet dit werk met veel overtuiging en de kinderen zijn dol op haar. Daar zijn we natuurlijk heel trots op. Het ga je goed, lieve Anyway!

 

Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Anyway!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.


De amazone op deze foto's
meet 1.75