Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Avery - verkocht!

Avery is een 9 jarige, zwart bonte tinker (import Ierland).

Manen in overvloed, prachtige maat en een super nuchter karakter. Een ongekende schoonheid!

Als eerste vallen natuurlijk de meterslange manen op bij Avery. Ze hangen tot over de knieen, en zijn weelderig en dik. Daarbij is Avery mooi donker beplaat én ze heeft een prachtige, iets bovengemiddelde maat. Alles in huis om een verpletterende indruk te maken!

Qua karakter is Avery werkelijk een dame. Keurig opgevoed, respecteert mens en dier, nuchter en relaxed. Schoon op zichzelf en haar stal (!) en het toonbeeld van geduld en rust. Ze valt nooit uit haar rol en is altijd een dame...

Op stal is Avery een schat van een dier. Als we haar poetsen -en dat is met haar lange manen en dikke staart echt wel een klusje!- dan valt ze bijna in slaap, zo fijn vindt ze het. Lekker met haar tutten vindt ze het einde.

Onder het zadel is Avery eigenlijk niet van haar stuk te krijgen. Toegegeven, ze heeft heel veel ervaring, maar ook in vreemde omgeving is Avery nuchter en relaxed. En dame als ze is, vindt ze alles prima en doet ze nergens moeilijk over. Een makkelijke merrie die al veel gezien heeft van de wereld om haar heen en dat is merkbaar.

Op buitenrit gaan is echt helemaal het einde voor Avery. Dan gaan de oortjes er op, en vindt ze alles zichtbaar leuk. Vanaf minuut één is Avery dan ook relaxed en ontspannen. Kan prima kuieren, neemt de tijd als je dat wilt, heeft geen haast, ook niet als we naar huis toe gaan.
Staat uiteraard keurig stil bij opstappen, en daarna rijd je gewoon weg zonder je ook maar ergens zorgen over te hoeven maken.

Avery geeft je direct een fijn, zeker en comfortabel gevoel. Vanaf minuut 1 heerlijk ontspannen rijden, en toch zo voorwaarts als je haar wilt hebben!

Dat looks en karakter wel degelijk samengaan blijkt bij Avery. Nuchter, super relaxed, zeer ervaren en van niets onder de indruk. Prima looplust in combinatie met een nuchter en cool karakter maken haar tot een werledpaard. Avery is inmiddels ook opgeleid voor zorgwerk en doet dit werkelijki voortreffelijk!

Onze mooie en lieve Avery is verkocht. Zij heeft haar plek gevonden en gaat werken op een zorginsteling, met onder andere kinderen met een autistisch spectrum. Aad en Monique zijn fijne, lieve en paardvriendelijke mensen met het hart op de goede plek en verstand van zaken. Ze wonen ook nog eens op een heerlijke plek, dus we zijn heel blij voor Avery. Dit is de plek die ze verdient met haar fantastische talent.

Avery, we gaan je missen als leidpaard maar gunnen je het allerbeste. Veel plezier en veel geluk met en voor Avery!


Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig! 


   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Avery!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 De amazone op deze foto's
               meet 1.75