Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73


Blooming - verkocht!

Blooming is een 7 jarige zwart bonte merrie (import Ierland).

Een absolute Traditional Gypsy Cob zoals we ze zelden nog zien! Ongekende manen en sokken! Bereden en betuigd!


Blooming is een absolute schoonheid om te zien. Haar bouw is zeer rastypisch: een zware merrie met een kort en geblokte bouw, prachtig rond en vol zonder te dik te zijn, goed bespierd en ze is daarmee een echte Traditional Gypsy Cob.

Haar hoofdje is adembenemend mooi: een schitterene lichtblauw oog, prachtige donkere oortjes en een enorm lieve blik. Ze is prachtig bespierd, en heeft een enorm dikke nek. Als we haar voorpluk los maken, kan ze zomaar doorgaan voor een hengst...

Blooming is op stal lief en bescheiden. Ze doet keurig een stapje opzij als we in haar stal komen, laat zich lekker poetsen en staat netjes stil bij het opzadelen.

Onder het zadel doet Blooming het werkelijk keurig. Ze heeft een heerlijk constant tempo, is vanaf minuut één lekker ontspannen, niet rennerig of kijkerig. Dramt niet, kleeft niet aan haar voorganger, kan gemakkelijk halt houden en afwachten. Fijn licht in de hand. Geeft makkelijk na.

Op buitenrit is Blooming eveneens zeer ontspannen en dat komt natuurlijk omdat ze ook betuigd is. Het verkeer kent ze dus inmiddels al jaren en dat is zeer comfortabel op buitenrit. Ook op vreemd terrein doet Blooming nergens moeilijk over, en dus ook niet over obstakels die we op de weg of onderweg tegenkomen, zoals vuilnisbakken.

Blooming gaat ook makkelijk op kop, stapt dan net zo makkelijk door, wat we ook tegenkomen!

Ongekend fraaie zware merrie, een echte Cob verschijning, die ondanks haar bouw makkelijk beweegt, schitterend uiterlijk en een zeer indrukwekkende verschijning. Veelzijdig in te zetten, bereden en betuigd!

Blooming is verkocht en heeft een heerlijk, fijn plekje gevonden bij Kirsten. Kirsten zocht een fijn, rustig paard voor haar zelf en haar kinderen en daar is Blooming natuurlijk op en top geschikt voor. Blooming is dol op kinderen, mag graag kuieren, wie er ook op haar rug zit, ze vindt het altijd allemaal prima, en die eigenschappen zijn onbetaalbaar. Wij gunnen Blooming het allerbeste en dat heeft ze bijn Kirsten gevinden. Veel geluk en plezier met elkaar!


Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!
 

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Blooming!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 

 

 

 

 De amazone op deze foto's
          meet 1.75