Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Bryannee

Bryannee is een bijzonder grote zwarte merrie van nét 4 jaar (Iers import).

Een zwarte parel met een lichtgrijze kleur staart en donkergrijze sokken: goed voor het verdunningsgen. Dat maakt deze dame al speciaal! Verder heeft Bryannee een zeer grote maat, gezien haar leeftijd en zij zal dus uitgroeien tot een grote dame!

Bryannee valt als eerste op door haar zeer grote maat en haar all-over prachtige verschijning. De combinatie van zwart met grijs in de staart en sokken, zegt de kenners onder ons genoeg. Bryannee is verder mooi atlethisch gebouwd, en is ze prachtig in verhouding.

Eenmaal aan het werk is Bryannee het toonbeeld van rust. Hoewel ze nog jong is, is ze eigenlijk van niets onder de indruk en zelfs een beginnende ruiter kan zonder enig probleem op haar rug. Rennen, bokken of er vandoor gaan, daar heeft Bryannee nog nóóít van gehoord! Bryannee is van nature super relaxed en neemt de spanning van haar ruiter absoluut niet over.

Inmiddels is Bryannee keurig zadelmak. In de bak heeft ze dressuurmatig natuurlijk nog wel wat te leren, maar omdat ze zo rustig en nuchter is, gaat dat allemaal heel erg gemakkelijk. Bryannee gaat sinds kort met ons op buitenrit en dat doet ze werkelijk voortreffelijk. Ook al is alles nieuw en vreemd voor haar, ze doet het allemaal voor ons.

Uiteraard wordt Bryannee naar leeftijd gereden.

Heerlijke, lieve en bijzonder grote zwarte dame, met het hart op de goede plek. Zeer interessant voor de fok (verdunningsgen) maar natuurlijk ook voor iedere andere willekeurige ruiter. Uitermate cool en relaxed, met een heerlijke basishouding en klaar om aan het werk te gaan. Een zwarte parel en ruwe diamant. Een belofte voor de toekomst!


Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

 

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Bryannee!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.