Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Celeste - verkocht!

Celeste is een 10 jarige, zwart bonte merrie (Engels import).

Zorgwerk opgeleid! 
Een stoere en stevige dame, gewichtsdrager bij uitstek, die super goed in haar vel zit. Bereden en betuigd!

Celeste is een merrie die je niet snel over het hoofd ziet: ze is enorm laagdrempelig en uitnodigend. Haar aaibaarheidsgehalte is enorm, en ze vraagt altijd om je aandacht en stiekum ook een knuffeltje....!

Op stal is Celeste makkelijk, toegankelijk en vriendelijk naar iedereen. Kent natuurlijk de rituelen en weet wat er van haar verlangd wordt en dat alles doet ze dan ook probleemloos.

Onder het zadel super makkelijk, werkelijk door iedereen te rijden. Door haar jarenlange ervaring in combinatie met haar buitengewone nuchterheid is ze dan ook zeer geschikt voor iedere ruiter: beginnend of gevorderd, angstig of herintredend, bij Celeste zit iedereen gewoon goed. Ze is altijd ontspannen, onbevangen, opgewekt en geinteresseerd. Kleeft niet aan haar voorganger en kan ook makkelijk alleen op stap. Opstappen en wegrijden, met een smile van oor tot oor!

Doordat Celeste ook betuigd is, kent ze het verkeer en dat doet haar werkelijk helemaal niets. Kijkt niet op of om van welk verkeer ook.

Celeste gaat graag mee op buitenrit, en ook dan is het de ontspannenheid zelve. Haar gangen zijn heerlijk constant en ze is makkelijk te rijden. Fantastische vlakke gangen! Op buitenrit gaan is trouwens bij Celeste wel haar favoriete bezgheid: ze houdt het niet alleen lekker lang vol maar is van begin tot eind echt alleen maar aan het proesten en genieten. Kan het beter??

Heerlijke, ervaren en nuchtere tinkerdame voor wie geen zee te hoog is.

Celeste is inmiddels opleiden voor zorgwerk én huifbedrijden!

Prachtige, stevige dame, die mede daardoor ook geschikt is voor de wat zwaardere ruiter onder ons. Nuchter en relaxed, vindt alles prima en blijft altijd zichzelf. Allround inzetbaar: bereden én betuigd. Fantastisch familiepaard!

Celeste is verkocht en woont inmiddels bij Saskia, waar ze in een prachtig paddock paradise leeft en heel waardevol werk gaat doen. Celeste heeft daarnaast in Saskia een fantastische en professionele baas gevonden!

Celeste gaat werken met kinderen die ofwel een hulpvraag hebben met speciale begeleiding, ofwel voor hun plezier willen leren paardrijden. Ook gaat Celeste samen met Saskia prachtig coachingswerk doen.

Celeste, we zijn trots op je. Heel veel geluk en plezier, bedankt voor alle fijne uren met je! 

Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

   Klik hier voor een fimpje of een slideshow van Celeste!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.