Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73


 

Christine

Belle Christine, zoals ze officieel heet, is een 7 jarige, driekleur merrie (Engels import).

Een plaatje om te zien. Super nuchter en relaxed, topbraaf en goed gereden!

De looks van Christine zijn dik voor elkaar: prachtige bruine platen op haar lijf, een zwarte staart en zwart witte manen. Chistine is daarnaast heel mooi gebouwd, heeft een keurige middenmaat waar ook een volwassenene prima op past, alle verhoudingen kloppen.

Christine is verder echt een voorbeeldig paard: wat we ook met haar doen, ze is altijd in een uitstekend humeur. Enorm vriendelijk naar alles en iedereen, vol aandacht en bereidwilligheid. Poetsen, zadelen, om haar heen de stal uitmesten, ze is vriendelijk, meegaand en vindt alles best. Ze staat lekker op rust, is geinteresseerd in ons, en je voelt je direct op je gemak bij haar.

Onder het zadel doet Christine het beter dan best. Als we haar nieuwe dingen leren, is ze een bovengemiddeld sneller leerling en dat kom natuurlijk omdat ze het leuk vindt iets met je te doen. Werkt dan ook prima mee en doet over niets moeilijk. Ze voelt heel comfortabel en zeker.

Buitenrijden is écht haar ding. Dan prikt ze de oortjes naar voren, proest eens een paar keer, knabbelt lekker op haar bit en zo  stapt ze makkelijker dan makkelijker de weg op. Vindt passerende auto's en fietsers absoluut niets bijzonders, eigenlijk kijkt ze er niet eens naar. Van alle kanten ingesloten worden door auto's, passerende fietsers, het maakt Christine echt geen bal uit!

Gewoon een heerlijk, rustig en nuchter dier!

Schitterende driekleur merrie, waar qua uiterlijk alles aan klopt. Met een uitermate prettig karakter, meewerkend en ervaren, een ultieme combinmatie van mooi en goed!


Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

 

 

U bekijkt onze filmpjes met een Smart Phone of een Tablet?
Download dan eerst de Photon App!

 

 

   

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Christine!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 

 

 

De amazone op deze foto
meet 1.75