Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Chrystal

Chrystal is een 6 jarige, zwart bonte merrie (import Eengeland).

Een ongekend mooie, zware en grote dame, ongelooflijk rastypisch, een ware gewichtsdrager!


Chrystal heeft een indrukwekkend, en stoer voorkomen door haar postuur. Ze is zeer barok van bouw, prachtig in verhouding, mooi zwaar gebouwd en mooi gespierd, en dat zien we tegenwoordig niet zo heel veel meer.

Haar prachtige bouw heeft hCrystal dus al mee, maar haar sokken zijn al even rastypisch: dik en overvloedig. Voorwaar een echte Cob-dame!

Qua karakter is Chrystal vooral erg lief. Ze heeft een bescheiden instellingen zal zich nooit opdringen. In de groep is ze rustig zonder onderdanig te zijn; ze kijkt, overweegt en beslist.

Op stal is Chrystal aanhankelijk, ze zal nooit drammen of opdringerig of dominant gedrag vertonen maar mag wel heel graag even met je knuffelen. Grondwerk vindt Crystal heerlijk om te doen: ze prikt haar oortjes naar voren en is één en al aandacht voor jou. Het absolute voorbeeld van een werkwillig dier.

Onder het zadel doet Chrystal het keurig. Ze doet haar best, en zet altijd haar beste beentje voor. Als Crystal iets niet begrijpt, staat ze het liefste even stil en leggen we het dan nog eens uit dan doet ze het braaf. Gewoon een enorm grote lieverd.

Chrystal maakt momenteel haar kilometers en we werken heel graag met haar.

Fantastische zeer rastypische merrie, barok, stoer en zwaar, met een lief, bescheiden en aanhankelijk karakter. Een belofte voor de toekomst!Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!


   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Chrystal!

Get the Flash Player to see this player.

 

 De amazone op deze foto's
          meet 1.75