Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Clifford


Clifford is een 5 jarige, grote tinker ruin, bereden en betuigd.

Een paard waar je je voor omdraait.. een prachtige, grote diepzwarte grote kerel, 4 witte benen, gelijk gelaarsd. Schitterende zelfhouding, enorme halsaanzet, en toch een knuffelbeer. Een plaatje om te zien en om van te houden!

Clifford is onze knuffelbeer van stal. Als we bij hem zijn, doet hij eigenlijk niets anders dan contact met je zoeken en vragen om een aai en een knuffel. Verlaten we zijn stal, dan laat hij merken dat hij dat o-zo jammer vindt. Een grote, lieve schat, dus.

Clifford is buitengewoon makkelijk aan de hand, met poetsen en opzadelen staat hij netjes stil en wacht af wat er gaat gebeuren.

Onder het zadel is Clifford keurig gereden. Hij is van nature braaf en rustig, bij twijfel gaat hij stil staan, een heerlijk talent! Hij is makkelijk te rijden, meewerkend, heeft een prima werk- en looplust maar beslisit niet rennerig of vluchterig.

Clifford gaat met ons op buitenrit, en dat doet hij buitengewoon netjes. Ook al is hij op onbekend terrein, hij laat zich prima bewerken. Hij blijft keurig bij zijn ruiter, vindt het best om van positie te wisselen en kan ook prima wachten.

Verkeer zegt hem weinig, het is te merken dat hij voor de wagen heeft gelopen, want hij kijkt de bochten kijkt hij keurig met ons mee. Bij twijfel zal hij eerder vertragen dan versnellen.

Schitterende ruin met een indrukwekkend voorkomen. Door zijn prachtige hals en fraaie zelfhouding, komt hij stoer en imposant over, en toch heeft deze vent een hart van goud. Super aanhankelijk en lief!

Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!


   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Clifford!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.