Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73


Daely

 

Daely is een 8 jarige zwart bonte tinker merrie (import UK).

Prachtige grote, stoere merrie, lekker vol en rond, mét snor! Een hart van goud, een knuffel eerste klas. Superbraaf en nuchter, fantastisch,  aanhankelijk en lief karakter.

Daely is de knuffel van stal. Altijd met haar koppie naar buiten, vragend om een knuffel of een aai. Werkelijk waar een grote, lieve knuffelbeer!

Daely heeft een mooie, royale maat, en prachtig behang. Haar manen hangen nu al over haar schouders en haar sokken wapperen je tegemoet. Prachtig en rastypisch!

Op stal is Daely dus gewoon superleuk en braaf. Makkelijk aan de hand, opgewekt, vriendelijk en welgemanierd.

Onder het zadel doet Dealy het echt beter dan best. Door haar fijne, open karakter, doet ze alles wat we van haar vragen. Niets is haar te gek of te dol, nooit is iets haar teveel. We worden gewoon altijd blij als we met haar werken!

Op buitenrit gaan vindt Daely helemaal geweldig. Ze heeft haar oortjes echt alleen maar naar voren, en ervaart alles met het grootste gemak. Ze laat zich ook buiten heel goed en makkelijk bewerken, en heeft samen met haar ruiter het grootste plezier.
Buitengewoon verkeerszeker!

Prachtige, lieve tinker dame, met een fantastisch uiterlijk en een enorm aaibaarheids niveau. Gewoon een dikke lieverd, met ook nog eens een prachtig karakter. Super nuchter onder het zadel, een echte aanrader!

 
  

 

Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

 

U bekijkt onze filmpjes met een Smart Phone of een Tablet?
Download dan eerst de Photon App!

 

 

 

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Daely

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.