Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Darling

Darling is een 7 jarige, zwart bonte tinker merrie (Iers import).

Een echte Darling, een schat van een dier. Lief, makkelijk te rijden door iedereen, super betrouwbaar: opstappen en wegrijden!

Darling heeft een keurige middenmaat en is slank en luxe van postuur. Daarmee is ze een chique en sportieve verschijning. Ze beweegt uitermate gemakkelijk en soepel, heeft hherlijke constante en vlakke gangen. Combineer dat met een prima loop- en werklust en je hebt aan Darling een echt rijpaard.

Darling is bijzonder makkelijk te rijden, door iedereen. Ze heeft een fijne, zachte mond, is uitstekend aan het been, en bekend met alle hulpen. Ze is precies zo voorwaarts als je haar wilt hebben: je kunt haar met een slap teugeltje rijden en kuieren, maar je kunt haar ook ene fijne galop aanbieden in het bos en dan wil ze best hard voor je! Voorop, achterop, Darling vindt alles best....

Darling kan dus alle posities innemen, en is daarbij ook nog eens heel zelfzeker: ze kleeft niet aan haar voorganger. Integendeel: ze kijkt eens rustig om zich heen, en blijft keurig bij haar ruiter.

Op stal is Darling een heel gemakkelijk dier. Ze vindt alles gewoon prima, is nuchter, open en eerlijk. Over niets doet Darling moeilijk, en het is daarmee een tinker die we aan iedereen kunnen toevertrouwen.

Darling is gezien haar karakter geschikt voor iedere ruiter, beginnend of gevorderd, jong of volwassen. Door haar bouw bij uitstek geschikt voor de ruiter die het leuk vindt om wat te dressuren in combinatie met buiten rijden. Een zeer veelzijdig, en sportief paard!  Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!


   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Darling!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 

 

De amazone op deze foto's
meet 1.75