Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Delilah

Delilah is een 7 jarige, driekleur merrie (import UK).

Een gewilde kleurencombinatie: driekleur bont, diep kastanjebruin, wit en zwart. Haar beplating is mooi donker. Glimt als een spiegeltje, heeft een superconditie, en met een heerlijk, nuchter karakter. Fijne werkwillige instelling, ervaren met de nodige kilometers, door iedereen te rijden!

Delilah is een merrie die opvalt door haar prachtige verschijning. Ze heeft een mooie royale maat, is prachtig van kleur, is in superconditie en heeft mooi behang.

Qua karakter is Delilah gewoonweg een heerlijk dier. Lief, nuchter, meewerkend en vooral heel braaf. Zal nooit een verkeerde stap zetten, is fijn aan de hulpen en niet sterk. Op stal enorm lief, rustig en gehoorzaam.

Op buitenrit vergeet je al snel dat je op een paard zit, want met Delilah is het gewoon genieten. Ze stapt met een natuurlijke vanzelfsprekendheid overal langs en heen, heeft heerlijk vlakke gangen en is uitermate makkelijk te rijden.

Bijzonder verkeerszeker!

Een grote dame, met een schitterend uiterlijk. Heel rastypisch! Prima te rijden, met een superbraaf karakter. Geschikt voor iedere ruiter!

 

 

Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

 

U bekijkt onze filmpjes met een Smart Phone of een Tablet?
Download dan eerst de Photon App!

 

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Delilah!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.