Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Diana


Diana is een 8 jarige zwart bonte merrie (import UK).


Een schitterende Irish Cob dame, rastypisch, uberbraaf, mét een snor. Een schat van een dier, lief en aanhankelijk, met een hart van goud. Een absolute topper!

Diana is een fijne merrie, met wie je werkelijk alle kanten op kunt. Op stal is ze het toonbeeld van vriendelijkheid. Ze heeft een heerlijke open instelling, ongecompliceerd, nuchter en lief. Vindt een aai en een kroel helemaal het einde...

Onder het zadel is Diana al evenzo een toonbeeld van een heerlijk paard. Haar ervaring is natuurlijk meegenomen, maar haar superkarakter maakt dat werken met haar een feest is. De eerste keer op buitenrit ging ze meteen op kop, onverschrokken en alsof het de normaalste zaak van de wereld is, zonder ook maar een spoortje van terughoudendheid.

In het bos neemt ze ook het voortouw, maar willen we op een andere plek, dan is dat ook prima. Komen we groepen ligfietsers tegen? Of een groep motorrijders? Helemaal niets bijzonders, vindt Diana.

Wie op Diana stapt heeft meteen een heerlijk, ontspannen gevoel. Omdat Diana werkelijk nergens moeilijk over doet, buitengewoon makkelijk te rijden is en veel ervaring heeft, kun je net zo makkelijk de buurman groeten of vliegen van haar afslaan met je zweep. Diana vindt  gewoon alles allemaal best....!

Diana is heel gemakkelijk te rijden. Makkelijk voorwaarts te rijden, heel simpel te sturen, springt makkelijk aan in galop. Luistert keurig naar de hulpen en is ook op stem te rijden.  'ho'  is dan ook netjes 'ho'. Voor iedereen geschikt!

Mooie, rastypische dame van een keurige, iets bovengemiddelde maat. Een schatje op stal, en een fantatische, nuchtere tinker onder het zadel. Ervaren, cool, ontspannen en ongecompliceerd. Laat je gewoonweg genieten, zij doet het werk wel voor je. Voor iedereen geschikt!


Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!


   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Diana

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.