Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Dickson - verkocht!

Dickson is een 8 jarige, zwart bonte ruin (import Engeland).

Een ruin met een mooie, zeer grote maat, stoere uitstraling en prachtige beweging:
. Chique in type en met ruime gangen!

Dickson is een mooie, stoere verschijning van het slankere type en een paard dat indruk maakt met zijn natuurlijke presentatie. Hij heeft een imposante uitstraling. Zijn halsje staat er op, met zijn helder blauwe oog kijkt hij je stralend aan, Dickson is er helemaal klaar voor!

In de groep staat Dickson zijn mannetje: hij is speels en enthousiast en mag zich graag laten zien. Hij kan werkelijk prachtig showen, maar ook speelt en kreibelt hij met zijn maatje. Geweldig om te zien!

Op stal is Dickson heel gemakkelijk. Lief en aanhankelijk en natuurlijk alles al gewend. Dickson is in Ierland betuigd en heeft dus al heel wat gezien en ervaren. Ook heeft Dickson voor de sulky gelopen, en daardoor kan hij in draf prachtig strekken, verruimen en versnellen.

Onder het zadel doet Dickson het prima. Door zijn grootte en bouw, beweegt hij heel gemakkelijk. Zijn gangen zijn ruim en licht, en dat maakt Dickson tot een fijn rijpaard. Alle knopjes zitten er bij Dickson op, en wie dat wil kan in de dressuurring zeker zijn plaats verwerven!

Dickson is prima verkeerszeker omdat hij betuigd is. Hij kijkt werkelijk nergens naar, wat er ook langs komt. Dickson heeft zijn voorganger niet nodig, hij is heel zelfverzekerd en dat maakt hem tot een fijn paard om buiten mee te rijden. Dickson is lekker licht aan het been, vlot en makkelijk te sturen. Galoppeert makkelijk aan, kan zowel op stem als op zit gereden worden. In het bos neemt hij met gemak een sprongetje.

Schitterende, zeer grote ruin, prachtig donker beplaat en met een stoer voorkomen. Beweegt makkelijk en soepel, daardoor zeker geschikt voor de dressuur- of springsport Zeer geschikt voor de ambitieuze ruiter die nét wat meer wil!

Dickson is verkocht, en wat heeft hij het getroffen... Olav en Judith kwamen, en hadden direct de klik met Dickson. Dat was wederzijds en de liefde spatte er van af. Geweldig! Judith en Olav hebben beide de paarden als hobby, en kunnen Dickson dus ook een zeer paardvriendelijke omgeving bieden met paardenvriendjes. Het had niet beter gekund! Dickson, Olav en Judith, heel veel geluk en plezier met en voor elkaar!Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!


   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Dickson!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.