Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Duncan

Duncan is een 10 jarige drumhorse ruin (Iers import).

Een drumhorse ruin! Fantastisch uiterlijk, aandoenlijk lief en een allrounder. Een buitenkans!

Duncan is een prachtige, volwassen ruin die zich in de loop van de tijd fantastisch heeft ontwikkeld. Hij heeft een prachtig gespierd lijf en is in geweldige conditie. Verder heeft Duncan twee prachtige blauwe ogen. Als je voor zijn verschijning al niet gevallen bent, val je wel voor deze prachtige kijkers....

Duncan heeft in Ierland samengesteld gereden, en kan en kent dus alles. Zijn ruime ervaring neemt hij dus al mee, en dat maakt dat het een paard is dat door werkelijk iedereen kan worden gereden. Opstappen en wegrijden, vanaf minuut één heb je een fijn en comfortabel gevoel op hem. Voorop, achterop, alles is prima. Ook op omnebkend terrein is hij makkelijk te rijden doordat hij enorm zelfverzekerd is.

Wat karakter betreft kunnen we bij Duncan eigenlijk alleen maar in superlatieven spreken. Hij is de rust zelve, in alle omstandigheden nuchter en ontspannen. Op vreemd terrein zelfs zeer cool, laat zich gemakkelijk leiden. Met poetsen, wassen en opzadelen staat hij netjes stil én los!

In de bak kan hij prima een proef lopen, maar buiten- en bosrijden is echt zijn ding.  Dat gaat hem allemaal zeer gemakkelijk af en dat niet alleen: hij vindt het geweldig!

Duncan is zeer verkeersvast. Zelfs in het drukste verkeer geeft hij werkelijk geen krimp! Je kunt je dus met het grootste gemak even omdraaien of achterste voren op hem zitten. Duncan doet het werk wel voor je.

Schitterende, prachtig uitgegroeide grote ruin in een drumhorse maat. Voor iedereen geschikt, op en topbraaf, zeer ervaren en van alle markten thuis. Geschikt voor iedere ruiter en een absolute aanrader voor de wat langere en/of zwaardere ruiters onder ons. Unieke kans!


Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!


   Klik hier voor een slideshow of een filmpje van Duncan!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.