Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Ebony - verkocht!

Ebony is een 3 jarige, zwarte merrie (Iers import).

Een prachtige zwarte tinker, slank en luxe, die een mooie grote maat zal krijgen!

Ebony is een plaatje om te zien, ze glimt als een spiegeltje, en beweegt uitermate soepel. Ze is dan ook mooi luxe van bouw, slank en atlethisch.

Werken met Ebony is werkelijk waar een feestje. Ze is enorm volwassen voor haar leeftijd, zeer leergierig, uitermate bereidwillig, één keer iets uitleggen en ze snapt het.  Grondwerk doen met Ebony is alsof ze het al jaren doet, ze is dus bovengemiddeld intelligent...

Onder het zadel doet Ebony het ook voortreffelijk. Ze heeft heerlijke gangen, makkelijk te sturen, prettig aan het been. Wordt zowel op de hulpen gereden als op stem. Zoekt uit zichzelf je hand op, en loopt makkelijk nageeflijk. Gaat graag met ons naar buiten en een bosrit is voor haar een groot feest. Maakt daar graag een sprongetje, en kan lekker hard scheuren door de bosjes als je dat van haar vraagt.

Ebony heeft een heerlijk nuchter karakter, ongecompliceerd en lief. Stelt zich bescheiden op, niet opdringerig of dominant. Tijdens buitenrit kan Ebony voorop, achterop of in het midden. Gaat ook prima alleen het erf af.

Absolute topper, met een mooie, grote eindmaat en super karakter. Een prachtige dame om te zien, met enorme inzet en leergierigheid. Zal het prima doen als gezinspaard maar kan ook zeker een dressuurpoefje rijden!

Ebony is verkocht en woont inmiddels bij Tessa en Martien. Zij hebben een een zorgboerderij voor kleinschalig wonen en dagbesteding in de Noordoostpolder waar overdag ook dagbesteding aan mensen met een zorgindicatie wordt geboden.  Ebony gaat dus een mooie, waardevolle en paardvriendelijke toekomst tegemoet.

We weten zeker dat Ebony hier vele harten zal gaan verwarmen. Lieve Ebony, wij wensen jullie veel geluk en plezier met elkaar!

   Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Ebony!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.