Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73


Eraldine

Eraldine is een 7 jarige driekleur merrie (import UK).

Schitterende, zeer royale maat gegeven tinker merrie, met een heerlijk rustig en kalm karakter. Een echte gewichtsdrager, door haar bouw en maat. Uitstekend onder het zadel, en met de nodige ervaring. Superbraaf en rustig, ook op buitenrit, lief, aanhankelijk en met een hoog knuffelgehalte!
 

Eraldine is een opmerkelijk rustige dame, die altijd zichzelf is. Wat we ook met haar doen, waar ze ook gaat of staat, ze is altijd de rust zelve. Op stal kan ze met alles en iedereen, en met niemand maakt ze ruzie. Doet een ander eens een beetje lelijk, dan draait Eraldine zich gewoonweg om.

Erldine heeft een fijn en evenwichtig karakter. Ze heeft een natuurlijke rust over zich, wat heel prettig en comfortabel aanvoelt. Ook onder het zadel voelt iedereen zich dan ook meteen safe. Ze heeft veel zelfvertrouwen, en geeft dat ook terug.

Onder het zadel is Eraldine ervaren en ze weet wat we van haar verwachten. Ze is nauwelijks van haar stuk te krijgen -wij hebben het in ieder geval nog niet meegemaakt- en doet haar werk op buitenrit met zoveel kalmte en rust, dat alle spanningen direct wegvloeien.

Eraldine doet niet moeilijk of dwars over haar positie. Ze neemt gewoon de plek die haar wordt toegewezen en dat vindt ze prima. Eraldine staat netjes aan de hulpen, heeft mooie gangen, galoppeert rustig en makkelijk aan. Prima terug te rijden, niet sterk of drammerig.

Omdat Eraldine zo rustig en cool is, vinden wij haar geschikt voor iedere ruiter, en zeker ook voor de angstigen of de herintreders. Een aanrader!

Mooie forse dame van prachtige royale maat, met ervaring en een heerlijk cool karakter. Mooie compacte bouw, dus een echte gewichtsdrager. Is makkelijk te rijden, en voor iedereen geschikt. Heeft bij ons haar kilometers ook ruimschoots gemaakt, ook als leidpaard en we kunnen haar blindelings vertrouwen. Kwalificeert absoluut voor zorgwerk!

 

 

Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!  

 

 

U bekijkt onze filmpjes met een Smart Phone of een Tablet?
Download dan eerst de Photon App!

 

 

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Eraldine

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 De amazone op de foto's hierboven
 en hieronder meet 1.87