Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Fairley

Fairley is een 10 jarige, zwart bonte merrie, (import Ierland).

Zeldzaam fraai in het type, en een nette middenmaat waar een volwassene prima op past. Alles perfect in verhouding, prachtig evenredig bont, met een enorme hoeveelheid manen en sokken!


Fairley is een rustig, zelfstandige dame, die weet hoe het werkt in het leven en wat er verlangd wordt in het werk. Op stal een toonbeeld van een schoon paard, schoon op zichzelf en op haar stal. Netjes opgevoed, keurig wachtend op haar beurt, makkelijk en gehoorzaam.

Fairley is al jarenlang betuigd, en dat is merkbaar, want ze is heel constant in haar gangen en loopt makkelijk rechte lijnen. Inmiddels is ze ook keurig onder het zadel, en dat was eigenlijk een fluitje van een cent. Heel makkelijk te bewerken, het was alleen een kwestie van uitleggen. Ze wil het allemaal voor je doen, en zet altijd haar beste beentje voor. Opvallend detail: Fairley loopt in alle gangen nageeflijk, zelfs in de galop!

Op buitenrit is Fairley super betrouwbaar; zeer verkeerszeker, kijkt van niets op- of om. Is geen klever aan haar voorganger, die kan rustig alvast even wegdraven: voor Fairley is dat geen enkel probleem. Ze is dus onder het zadel ook erg zelfstandig, ontspannen en zeker. Zelfs bij een paar eenden die plotseling uit de sloot vlogen geeft ze de ultieme reactie: gewoon stil  staan en daarna weer door alsof er niets is gebeurd.

Fairley is werkwillig en ijverig, maar beslist geen vluchter of renner. Ze zet gewoon altijd haar beste beentje voor, en vindt alle soorten werk gewoon hardstikke leuk.

Supermooie merrie met een voorkomen om van te dromen. Een echte traditional Cob, rond vol en met massa's behang. Werwillig paard met een ijverige instelling: veelzijdig in te zetten, bereden én betuigd!
Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Fairley!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

De amazone op dit paard
        meet 1.75