Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Felicity - verkocht!

Felicity is een 7 jarige, zwart bonte merrie (import Ierland).

Een knuffelpaard in een schitterend jasje, super relaxed en heel vertrouwd!

Felicity is in één woord een schatje. Haar knuffelgehalte is enorm, haar prachtige voorkomen indrukwekkend en haar meewerkend karakter is gewoonweg top. Sokken om van te dromen, een zeer rastypische cob-bouw, een koppie om van te smelten... iedereen is dol op haar!

Felicity is op stal en aan de hand een toonbeeld van braafheid. Gemakkelijk, vriendelijk, vol vertrouwen, niets is haar te gek of te dol. Van niets onder de indruk, en zelfs met de storm van de afgelopen dagen was Felicity de rust zelve....

Onder het zadel doet Felicity - hoe kan het ook anders?- beter dan best. Felicity is al enkele jaren onder het zadel, maar heeft vorig jaar een veulen gekregen. Ze heeft dus een jaartje stil gestaan, maar het opakken gaat net zo makkelijk en soepeltjes als ze zelf is. Wij pakken het allemaal weer rustig op zodat ze weer mooi in conditie komt, en Felicity vindt het allemaal prachtig.

Felicity beheerst keurig alle gangen en hulpen en is dus heel makkelijk te rijden. Haar stap is prachtig om te zien en ze is ongelooflijk ruim.

Met het grootste gemak wandelt Felicity het erf af, oortjes er op en proesten maar. Makkelijk en zacht in de mond, kent alle basisgangen en is dus heel gemakkelijk te rijden. Is super verkeerszeker, geeft om niets en ook op onbekend terrein is ze buitengewoon nuchter en relaxed. Als we op Felicity naar buiten zijn, is het dus een smile van oor tot oor!

Kortom: Felicity is een tinker zoals we zo graag zien!

Schitterende tinker, prachtig donker beplaat met een geweldig karakter. Ervaren en werkwliig, geschikt voor iedereen en bij uitstek een familiepaard!

Felicity is verkocht en woont vlakbij ons in het mooie Friesland. Ze woont hier bij een lief gezin, waar meerdere gezinsleden fijn met haar werken, waaronder twee lieve, jonge amazones. Felicity heeft hier lekker de vrijheid, paardengezelschap en een heel mooi leven. Veel plezier, Felicity, en veel geluk met Felicity, ieve meiden!
Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!


   Klik hier voor een slideshow of een filmpje van Felicity!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.