Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Harper


Harper is een 8 jarige vosbonte tinker ruin (import UK).


Superstoere, grote en zware vosbonte ruin, die door zijn postuur een echte gewichtsdrager is. Zeer geschikt voor de langere of zwaardere ruiters onder ons. Bereden en betuigd, dus van alle markten thuis en ook nog eens zeer ervaren: opstappen en wegrijden!

Harper is een echte stoere kerel. Hij is groot, zwaar, gespierd en heeft een enorme hals. Hij heeft dan ook tot de  laatste dag van zijn vertrek gewoon gewerkt, en dat is te merken. Van niets onder de indruk en zeer gezeggelijk.

Harper is een nuchtere en zelfzekere vent en een harde werker. Hij is ijverig en werkwillig, zonder ook maar een spoortje van rennerigheid te hebben. Hij is juist lekker zelfstandig en constant, heeft geen enkele behoefte om aan zijn voorganger te kleven. Kan op iederer willekeurige positie, gewoon een lekker sjouwer!

Werken is trouwens ook wat hij het liefste doet. Je doet hem geen groter plezier dan met hem op buitenrit gaan. Hij zit door zijn bouw natuurlijk als een luie stoel, en die buitenrit is dus plezier voor twee. Harper is een paard dat liever met je naar buiten gaat dan dat hij stil staat op de wei.

Onder het zadel toont Harper geweldig. Hij geeft na in alle gangen, en dat maakt dat hij buitengewoon licht in je hand is. Harper staat daarnaast keurig aan de hulpen, maar kan ook volledig op stem worden gereden.

Harper heeft een buitengewoon nuchter en cool karakter. Schrikt van niets, in alle omstandigheden de rust zelve, zonder een 'slaappilletje" te zijn. Gaat ook super voor de wagen en heeft ook dan super constante gangen.

Een zeer veelzijdige stoere vent, kan zowel onder het zadel als voor de wagen. Buitengewoon nuchter en zeker, ook tijdens buitenrit en bijzonder ervaren in beide takken van sport. Door zijn grootte en bouw een echte gewichtsdrager, bij uitstek dus geschikt voor de zwaaredere en/of langere ruiters onder ons!


NB: Omdat Harper warm beslagen is, zijn zijn sokken getoiletteerd.

 

 

Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

 

U bekijkt onze filmpjes met een Smart Phone of een Tablet?
Download dan eerst de Photon App!

 

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Harper!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 

 

De amazone's op deze foto's
meten 1.74 en 1.75