Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73


Heather


Heather is een 8 jarige, zwart bonte merrie (Engels import).

Dit type Irish Cob  is zeldzaam geworden! Zeer rastypisch en meer sokken en manen is onmogelijk.
Absoluut premiewaardig......!


Ultiem mooie merrie, schitterend van bouw. Kort in de rug en hals, compact van bouw, rond en gewoon prachtig gebouwd. Zeer rastypische Traditional Cob, met mega sokken en manen. A true showstopper, zoals de Engelsen zeggen en absoluut premiewaardig voor wie er mee naar de keuring wil.

Heather heeft een kleinere middenmaat, maar waar een volwassene nog prima op past en waar ze ook geen enkele moeite mee heeft. Heather is in een prima conditie, en heeft tot de laatste dag in Engeland voor de wagen gelopen. Dat deed ze met het grootste gemak en vol zelfvertrouwen.

Heather is een werkwillige merrie, die ijverig is en het beste van zichzelf aan je geeft. Je kunt haar rijden op je eigen tempo: wil je een lekkere, snelle galop, of juist lui kuieren langs de weg? Heather doet het voor je!

Onder het zadel is Heather eigenlijk ook niet van haar stuk te krijgen. Ze vindt alles doodnormaal: langsrazende auto's kijkt ze niet eens naar. Heather is ook betuigd, zowel in enkel- als in dubbelspan. Loopt dat met het grootste gemak kaarsrechte lijnen, en is op twee pinkjes te sturen.

Heather kan in alle posities, is ook gemakkelijk te wisselen maar voorop vindt ze stie
kum toch het leukste. Dan gaat ze lekker sjouwen, en loopt ze helemaal 'los'. Een plaatje om te zien, met haar wapperende sokken.

Schitterende, rastypische tinker, met massa's behang en enorme ervaring. Super gereden, en betuigd, en topbraaf. Bij uitstek geschikt voor de jeugdige of wat kleinere ruiters onder ons, en zeker aan te bevelen voor wie het aangespannen werk ook waardeert!


Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

 

U bekijkt onze filmpjes met een Smart Phone of een Tablet?
Download dan eerst de Photon App!


 

 

   Klkik hier voor een slideshow of een filmpje van Heather!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 

De amazone op deze foto's
        meet 1.74