Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Howard


Howard is een 6 jarige zwart bonte ruin (import UK).

Een plaatje om te zien, zeer rastypisch, bereden en betuigd, in enkel- en in dubbelspan!  Uitstekende conditie, zeer gespierd en met een groot uithoudingsvermogen. Zeer vriendelijk en open karakter, van alle markten thuis. E
en vriend voor het leven!

Howard is een prachtige, zeer rastypische tinker kerel, met een atlethische bouw en enorm volle sokken en manen. Hij heeft een werkelijk zeer innemend koppie, met een prachtig helderblauw oog. Zie daar maar eens niet van onder de indruk te zijn....

Howard is fijne veelzijdige tinker, die ook nog eens een heerlijk karakter heeft. Nuchter en onverschrokken doet hij zijn werk en hij is daarin zeer betrouwbaar. Op stal altijd met de oortjes naar voren, en hij laat zich graag poetsen en vertroetelen. Kleine kinderen zijn dol op hem omdat hij een uitnodigende en zeer laagdrempelige uitstraling heeft.

Voor de wagen heeft Howard al heel wat kilometers gemaakt. Als we hem inspannen staat hij netjes stil en wacht alles in kalmte af. Hij stapt keurig het erf af, draaft netjes aan en laat zich prima sturen en leiden. Howard gaat ook in tweespan, en zo mogelijk vindt hij dat nóg leuker.

Onder het zadel is Howard al even fijn. Hij is bereid het allemaal voor je te doen, wat we ook van hem vragen. Howard kan op iedere willekeurige positie en doet nergens moeilijk over. Blijft netjes bij de ruiter, staat keurig aan de hulpen. Makkelijk te sturen en terug te rijden.

Howard heeft een heerlijke, vlakke zit en galoppeert met het grootste gemak aan. Zowel voor de wagen als onder het zadel absoluut niet sterk.

Prachtige, sterke en gespierde kerel, met een bijzonder aantrekkelijk karakter. Veelzijdig in te zetten, gaat met het grootste gemak voor de wagen én onder het zadel. Topbraaf van karakter en daardoor geschikt voor iedere ruiter of menner!

 


Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

U bekijkt onze filmpjes met een IPhone of een IPad?
Download dan eerst de Photon App!
   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Howard!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.