Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

 Jaffa


Jaffa is een zwart bonte ruin van 6 jaar (Iers import).

Jaffa is een prachtige zwart bonte ruin met de nodige ervaring zowel in de bak als buiten!

Jaffa heeft prachtig zwaar beenwerk, Dik en vol behang, sokken met krulletjes om van te dromen en koppie waar je bij wegsmelt....

Qua karakter is jaffa een bijzonder vriendelijk paard, Heel uitnodigend en met een open instelling. Maakt gemakkelijk contact met mens en dier maar is evenzo relaxed, nuchter en rustig. Poetsen vindt hij heerlijk. Laat zich niet gek maken en is niet snel onder de indruk. 

Op stal lief, rustig en makkelijk. Als nieuweling kent hij de onderste tree van de ladder, maar daarentegen is hij erg zeker van zijn zaak als we aan het werk gaan.

Onder het zadel is Jaffa dan ook een topper. Zijn "ausdauer" is hem aan te zien, maar hij maakt het ook waar. Hij geniet als hij buiten is, sjouwt er op los en is niet bang om moe te worden. Gaat heel gemakkelijk het erf af, oortjes naar voren en vol zelfvertrouwen gaat hij op pad.

Jaffa heeft in Ierland al heel wat kilometers gemaakt. Prima verkeersvast, mooie constante gangen en een enorm goede conditie.

Zeer veelzijdig paard, multi inzetbaar, met een onverschrokken karakter. Schitterend uiterlijk, een typisch voorbeeld van een stoere vent met een klein hartje. Een optimale combinatie van looks, inzet en ervaring!