Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Kathlynn - verkocht!Kathlynn is een 10 jarige, zwart bonte merrie (Engels import).

Prachtige, mooi zware en barokke dame, zeer ervaren en in geweldige conditie, bereden en betuigd!

Kathlynn is prachtig barok van bouw, mooi compact, rond en vol. Ook heeft ze dikke manen en sokken, en ... een prachtig helderblauw oog in een donker hoofd, wat een plaatje!

Kathlynn valt verder op omdat ze zeer gespierd is, en ze heeft een geweldige conditie. Geen grammetje vet maar één en al spier!

Op stal is Kathlynn een hele rustige en lieve merrie, ietwat afwachtend in het eerste contact maar beslist niet bang. In de groep makkelijk, gaat gewoon haar eigen gang.

Onder het zadel is Kathlynn ook zeer ervaren. Ze zit als een luie stoel, door haar lekkere brede bouw. We rijden haar met een losse teugel, ook langs de weg. Het is overduidelijk dat Kathlynn langdurig bevestigd is in het werk, want wat we ook tegen komen, Kathlynn geeft er niets om. Kathlynn is zeer zelfstandig, beslist geen klever aan haar voorganger, en gaat zelfs graag voorop.

Kathlynn heeft vooral haar sporen verdiend in het betuigde werk.
Dat doet ze met het grootste gemak. Ze zet haar brede boeg er voor en sjouwt er lekker op los!

Mooie, barokke merrie met een geweldig karakter. Jarenlange ervaring, zowel onder de man als voor de wagen. Uitstekende conditie, goed voor uren plezier, zowel onder de man als voor de wagen! Super gereden en tevens betuigd!
 

Kathlynn is verkocht en heeft in Merel haar nieuwe baasje gevonden. Ze gaat wonen op een prachtige natuurrijke omgeving , met lekker veel strand en ruimte. De beroemde "klik" was overduidelijk, en Merel en Kathlynn waren in één oogopslag voor elkaar bestemd. Omdat Kathlynn zo ervaren is, kan zij Merel een heleboel leren en met het engelengeduld en de grote hoeveelheid liefde van Merel, wordt dat een geweldige combinatie, dat weten we zeker!

Heel veel geluk, plezier en mooie uren met elkaar, lieve Kathlynn en Merel!


Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

 

 

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Kathlynn!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 De amazone op deze foto's
         meet 1.75