Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Latrice

Latrice is een 8 jarige zwarte merrie (Iers import).

Een schitterende verschijning en werkelijk een uniek, gouden karakter!

Latrice is één van de onmiskenbare parels onder onze kudde. Niet alleen heeft ze qua uiterlijk alles mee, ze heeft vooral een ongelooflijk braaf en meewerkend karakter.

Latrice heeft een prachtige, grote maat, is lekker vol en rond en prachtig compact gebouwd. Ze heeft een mooie, brede bles en heeft een enorm vriendelijke uitstraling. What you see is what you get, en dat is rust, geduld en een enorme hoeveelheid vertrouwen.

Qua karakter is Latrice het voorbeeld van een grote, vriendelijke reus. Ofwel een lieve, goede lobbes. We kunnen met drie mensen om haar heen staan, en dan nog staat ze op rust en knabbelt lekker op haar bit. Super ontspannen, dus.

Latrice is van alle markten thuis. Ze is niet alleen uitstekend gereden onder het zadel maar is ook betuigd. Dat maakt haar heel veelzijdig inzetbaar. Omdat ze dit werk tot vlak voor haar vertrek ook heeft gedaan, is Latrice getoiletteerd en beslagen geweest. De ijzers zijn er zojuist vanaf gehaald.

Gaan we met Latrice naar buiiten, dan is eigenlijk niets te gek of te dol. Passerende auto's, klapperend aanhangers, Latrice doet echt over niets maar dan ook helemaal niets moeilijk.

Wij spreken eigenlijk nooit van een bomproof paard, simpelweg omdat deze claim niet kan worden waargemaakt, maar Latrice zit er wel heel dicht  tegenaan..... Wij kunnen ons in ieder geval niets voorstellen bij een schrik van deze dame!

Een prachtige, grote dame met uitstraling en statuur. Fantastisch onder het zadel en tevens betuigd. Een absolute topper!Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

U bekijkt onze filmpjes met een IPhone of een IPad?
Download dan eerst de Photon App!
   Klik hier voor een filmpje van Latrice

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 

 

 

De amazone op deze foto
meet 1.87