Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Lu-Ann - verkocht!

Lu-Ann is een 10 jarige, zwart bonte merrie (import Engeland).

Een zeer chique, grote, slanke, en atlethische merrie met prachtige bewegingen, een absolute eyecatcher!

Lu-Ann is een fraaie merrie, die opvalt door haar grootte, haar prachtige hals en haar mooie zelfhouding. Ze heeft een mooi, luxe voorkomen, beweegt heel gemakkelijk en soepel en dat maakt haar natuurlijk zeer geschikt voor de dressuursport.

Op stal is Lu-Ann een rustige merrie, die zich niet gek laat maken. Natuurlijk heeft Lu-Ann de nodige ervaring en is inmiddels wel bekend met alles wat we van haar vragen. Daarin werkt ze dan ook prima mee, en met haar fijne rustige instelling geeft ze een comfortabel gevoel.

Qua karakter is Lu-Ann een stabiel paard, rustig en nuchter. In de groep heel sociaal, toegankelijk en verdraagzaam. Komt als je haar roept.

Onder het zadel doet Lu-Ann het keurig; ze kent de drie basis gangen en het werk gaat haar gemakkelijk af. Lu-Ann gaat graag met ons naar buiten, en is ook dan opvallend nuchter en relaxed. Lu-Ann heeft een heerlijke zit, is lekker constant van tempo en heeft, ondanks haar grootte, toch een fijne, vlakke zit. Uitstekend verkeerszeker!

Een prachtige, grote merrie met een stabiel en nuchter karakter. Kent het werk, en doet dat dan ook braaf, op één tempo en zonder morren of porren. Geeft een fijn, vertrouwd gevoel!

Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!Lu-Ann is verkocht en gaat zorgwerk verrichten. Dat vinden wij een fantastische plaats voor een fantastisch paard!

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Lu-Ann!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 De amazone op deze foto's
           meet 1.75