Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Mary-Anne - verkocht!


Mary-Anne is een 3 jarige Drum Horse merrie (import Ierland).

Prachtig gebouwde Drum Horse merrie van (nét) 3 jaar, fantastisch voorkomen, met een super karakter!


Mary-Anne is een  Drum Horse merrie, die natuurlijk opvalt door haar grootte. Ze is nog maar nét 3 jaar en nu al heel mooi gebouwd en prachtig in verhouding. Deze grote, vriendelijke reus maakt door haar verschijning een enorme indruk. Ze heeft op deze leeftijd al heel veel massa, één van de kenmerken van een Drum Horse.

Op stal is Mary-Anne gewoonweg een grote, lieve schat. Ze heeft enorm veel vertrouwen in ons, en in alles wat we met haar doen. Natuurlijk moet Mary-Anne nog veel leren, maar door haar werkwillige karakter gaat dat eigenlijk allemaal van een leien dakje.

Mary-Ann staat altijd op ons te wachten, aandoenlijk en lief als ze is wacht ze dus écht op ons. Mary-Anne is netjes opgevoed en kent alles wat ze op deze leeftijd kennen moet.

Keurig zadelmak, en het begin is er. Aan de hand heel makkelijk, een klein kind kan er mee lopen. Grondwerk vindt Mary-Anne heel erg leuk: oortjes erop en proesten maar!

Gezien haar leeftijd, zijn we met Mary-Ann rustig aan het werk. Haar vertrouwen in ons is werkelijk waar ongelooflijk, en wat ons betreft heeft Mary-Anne een gouden randje om haar hart. Haar stoere, grote voorkomen doet het soms vergeten, maar ze is nog jong en lerend, en wat doet ze het fantastisch!

Mary-Anne is wat ons betreft een typisch voorbeeld van een grote, vriendelijke reus met een heel lief en klein hartje. Een topper in de dop!

Een prachtige, grote, vriendelijke reuzin, lief en makkelijk. Met een heerlijk open en nuchter karakter een belofte voor de toekomst!

Mary-Ann is inmiddels verkocht en heeft een bestemming gevonden waar we alleen maar stil van kunnen worden....

Haar nieuwe baasje Tjitske is nagenoeg blind, en koos Mary-Anne op gevoel en met volle overtuiging. Tjitske kwam bij ons met haar begeleider, die haar en Mary-Anne heel professioneel verder gaat begeleiden en we zijn volledig overtuigd dat er een uitstekende keuze is gemaakt. We vinden het ongelooflijk knap dat Tjitske zover is gekomen en zelfstandig paard rijdt. We gunnen haar Mary-Anne dan ook van harte!

Veel plezier, Tjitske met je nieuwe levensgezellin en dank je wel, lieve Mary-Anne, het ga je goed!


Samen met
Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!


   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Mary-Anne!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 De amazones op deze foto's
        meten 1.75