Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Middleton - sold!

Middleton is een 6 jarige, zwart bonte merrie (Iers import).

Een grote en stoere verschijning met een indrukwekkende zelfhouding. Bereden en betuigd!

Wie Middleton ziet, kijkt vaak even om... Niet alleen heeft Middleton een prachtige royale maat (de amazone op de foto's meet maar liefst 1.87!) maar ook is ze goed bespierd en
heeft ze een enorm mooie uitstraling. Ze heeft van nature een prachtige halsaanzet en loopt ook nog eens nageeflijk in alle gangen. Een schitterend plaatje!

Middleton is zeer ervaren in het aangespannen werk en dat is direct merkbaar. Makkelijk met opzadelen, heerlijk werklustig, sjouwt er lekker op los en is helemaal in haar element op buitenrit. Dat is echt haar ding. Met één hand rijden? Een losse teugel? Omkijken of achterstevoren zitten? Het kan allemaal op Middleton!

Middleton kijkt van het verkeer werkelijk niet op- of om, wie of wat er ook voorbij raast. Ze heeft een lekker vlot tempo, maar is heel gemakkelijk terug te rijden op zit.

Omdat Middleton betuigd is, was ze bij aankomst beslagen. Inmiddels zijn de ijzers verwijderd en loopt ze op blote voeten. In de loop der tijd blijkt Middleton veel aanleg te hebben voor dressuur. Ze loopt eigenlijk vanzelf nageeflijk, in alle gangen.
Middleton neemt dit werk zeer serieus en heeft hier dan ook aardigheid in. Kan verrassend mooi bewegen onder het zadel en met de juiste ruiter zien wij haar nog wel hoge ogen gooien bij de jury.

Middleton kan door haar ervaring in het betuigde werk zowel op stem als op zit worden gereden. Middleton gaat vaak met ons mee, ook omdat we haar heel gemakkelijk kunnen inzetten als leidpaard. Wat er voor of achter haar gebeurt, Middleton geeft er niets om. Doet in alle omstandigheden gewoon keurig wat we van haar vragen. Een super betrouwbare dame, dus!

Prachtige, royale maat tinker met veel ervaring in het aangespannen werk. Gaat gemakkelijk naar buiten, zeer verkeerzeker. Heerlijke constante tred, oortjes naar voren en proesten maar!

Middleton is sold to Sweden. More information to follow.Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

   Klik hier voor een foto of een slideshow van Middleton!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 

 

 

 

 

 De amazone op deze foto's
            meet 1.87