Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Nadeera

Nadeera is een zwart bonte merrie van 5 jaar (Engels import).

Een plaatje om te zien en nu al een prachtige, buitengewoon grote maat!


Wat natuurlijk meteen aan Nadeera opvalt, is de maat die ze nu al heeft, en ze is momenteel erg in de groei. We zien haar, bij wijze van spreken, iedere dag een centimeter groter geworden. Haar grootte maakt haar uniek in haar soort.

Op stal is Nadeera zoals haar karakter zich ook laat omschrijven: lief, rustig, kalm, en bescheiden. Nadeera zal zich nooit opdringen, gaat een confrontatie met een ander paard gewoon uit de weg. Als we haar roepen, komt ze naar ons toe in het land en ze maakt graag contact met je.

Onder het zadel doet Nadeera het werkelijk fantastisch. Ze laat zich uitstekend bewerken en leert, ook door haar rustige karakter, snel en makkelijk. Ze pakt nieuwe dingen makkelijk op, en luistert keurig. Stap, draf, galop kent ze uitstekend en doet ze heel gemakkelijk.

Nadeera gaat met ons mee op buitenrit, en dat vindt ze echt erg leuk, en stiekum misschien zelfs wel leuker dan het werken in de bak. Op buitenrit gaan haar oortjes naar voren, proest ze van genot en is ze lekker aan het genieten.

Nadeera kan voorop, of achterop. Volgt soepeltjes, maar kleeft niet. Voldoende zelfzeker en van verkeer bepaald niet onder de indruk. Nadeera is dus heel goed zelfstandig, niet schrikkerig of rillerig, vaart haar eigen koers. Heerlijk ontspannen, dus....

Doordat Nadeera zo enorm in de groei is, geven we haar de tijd om zich te ontwikkelen en daarom rijden we haar met mate. Om de dag doen we iets met haar, en we varieren veel. Dat vindt Nadeera erg leuk. Ook grondwerk is aan Nadeera zeker besteed.

Wie een lieve, zachtaardige en vooral grote maat tinker zoekt, heeft haar in Nadeera gevonden.  Heel rustig en relaxed, topbraaf, enorm geduldig en lief. Een belofte voor de toekomst!


Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig! 
 


   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Nadeera!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.