Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

 
Nola

Nola is een 7 jarige vosbonte merrie (Iers import).

Een prachtige verschijning, keurige middenmaat en op-en-top vertrouwd!

Nola heeft een fantastisch uiterlijk: haar eerste oogopslag maakt een onvergetelijke indruk.. twee helderblauwe ogen, schitterend beplaat en een prachtige, rode voskleur!

Nola is verder een enorm lieve, zeer rustige en zachtaardige tinker. Ze heeft van nature een buitengewoon nuchtere instelling, en doet gewoon altijd alles. Kinderen voelen zich onmiddellijk bij Nola vertrouwd, ze heeft een hoog aaibaarheidsgehalte.

Haar leerbare instelling maakt Nola tot een leuk dier om mee te werken, ze geniet ervan en vindt het leuk. Ze is makkelijk en vriendelijk tegen iedereen. Op stal is Nola rustig en braaf, gezeggelijk. Laat alles over zich heen komen, en heeft al veel gezien. Poetsen, opzadelen, alles is prima.

Nola is uitstekend onder het zadel, ze heeft al wat jaren ervaring en kan met zowel kinderen, beginners als gevorderden uitstekend overweg. Nola weet wat er wordt verwacht en doet dat dan ook braaf.

Nola kan in de bak haar rondjes lopen, maar gaat het liefste op buitenrit. Ook dan is ze buitengewoon nuchter en ontspannen. Nola is heel zelfzeker, heeft geen vertouwen nodig van haar ruiter. Daarom kan Nola prima dienst doen als beginnerspaard maar ook is ze bij een gevorderde ruiter prima op de plek. Ze past zich gewoon aan..

Nola is op buitenrit erg zelfstandig. Gaat heel gemakkelijk het erf af, ook alleen. Lekkere ontspannen gangen, eerder iets vertragend dan versnellend.

Prachtig mooi plaatje, met haar twee helderblauwe ogen, en een paard met een natuurlijke rust. Evenwichtig, stabiel karakter, is niet snel onder de indruk. Doet het werk graag en met overtuiging, vertrouwt daarbij op haar ruiter en stelt daarin niets ter discussie. Zeker ook geschikt voor een beginnende of angstige ruiter!

Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Nola!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.