Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Oreo - verkocht!

Oreo is een 5 jarige, zwart bonte merrie (Iers import).

Prachtige, grote en donker beplate schoonheid met een super-superbraaf karakter. Zeer gemakkelijk te rijden door iedereen!


Oreo is een plaatje om te zien, met haar grote maat en donkere beplating. Haar hele voorkomen is werkelijk prachtig, ze heeft hele mooie dikke sokken en lekker dikke manen en staart. Daarnaast heeft Oreo een prachtig helderblauw oog, en dat maakt het plaatje helemaal af!

Qua karakter is Oreo het typische voorbeeld van een tinker: superbraaf, altijd en in alle omstandigheden. Ze is nuchter, rustig, geduldig en lief. In alles wat we met haar doen is ze zeer meegaand en gezeggelijk. Werken met Oreo gaat dan ook echt van een leien dakje...

Op stal, hoe kan het ook anders, is Oreo het toonbeeld van verdraagzaamheid en rust. Ze is bescheiden in haar opstelling, maar beslist niet onderdanig, en mag graag in onze aanwezigheid zijn.

Oreo is keurig onder het zadel, en ook dan heeft ze het karakter en de instelling die ons buitengewoon blij maakt. Oreo had onder het zadel al de nodige ervaring, en wij pakten het moeiteloos met haar op. Ze is geduldig, meewerkend, en laat zich door ons graag uitleggen waar de puntjes op de bekende " i "  moeten komen te staan. Dat doet ze zonder morren of mankeren en met het grootste gemak van de wereld.

Buiten of op het terrein, maakt voor Oreo weinig uit. Haar natuurlijke rust en uitstraling zijn er altijd, en dat betekent dat je haar met een slap teugeltje langs de weg kunt rijden. Of kunt zwaaien naar de buurman, of lawaaige machines kunt passeren. Wat kan er met Oreo eigenlijk niet...? Oreo weet wat er bedoeld wordt en doet het gewoon!

Oreo kent de hulpen, heeft heerlijke vlakke gangen, is door haar grootte ruim in haar beweging.

Prachtige dame, met een ongelooflijk brave inborst. Loyaal, lief en leerbaar en daardoor voor iedereen te rijden. Bij uitstek geschikt als familiepaard of voor de wat langere ruiters onder ons!


Oreo is verkocht, en gaat werken op een zeer professionele (zorg)manege. In een bijzonder mooie en natuurlijke omgeving, word je hier uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, word je geaccepteerd zoals je bent en ervaar je het ultieme gevoel van verbondenheid. Veiligheid en respect voor mens en dier is hier belangrijk en iedereen wordt vakkundig en met aandacht begeleid in zijn of haar ontwikkeling. Op deze prachtige instelling gaat Oreo een waardevolle bijdrage leveren. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Dank je wel, lieve Oreo, heel veel geluk en plezier op deze prachtige plek!Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!   Klik hier voor een flmpje of een slideshow van Oreo!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.