Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Phyllis  -verkocht!

Phyllis is een 3 jarige, blauw bonte schimmel merrie (import Engeland).

Een topcombinatie van grote maat, schitterende kleur en uniek braaf karakter!

Phyllis is een prachtige merrie om te zien, alleen al omdat ze een uniek grote maat heeft en een zeer aparte kleur. Een blauwschimmel komt bij tinkers niet veel voor.

Op stal is Phyllis een makkelijk paard. Ze is voldoende zelfzeker, kan met iedereen overweg en heeft veel vertrouwen in alles wat we met haar doen. Beleren is met Phyllis een feestje: ze is werkwillig en geinteresseerd en het leren van nieuwe dingen gaat haar makkelijk af.

Onder het zadel doet Phyllis het in één woord keurig. Ze geeft om niets, en heeft nog een verkeerde pas gezet. Omdat ze zo lekker groot is, voelt ze enorm stabiel aan. Als we met Phyllis bezig zijn, voelt het alsof ze het werk al jaren doet, zo gemakkelijk gaat alles....

We rijden Phyllis naar leeftijd en nemen haar bij voorkeur mee naar buiten. Dat vindt ze het leukste, en al zijn dingen nieuw, eigenlijk wordt ze er niet anders van. Verkeer, schapen, fietsers, langs razende auto's: Phytllis wordt er niet warm of koud van!
Phyllis is gewoon een natuurtalent!

Prachtige merrie, met een zeer royale maat. Geweldig mooi ontwikkeld en daardoor heeft ze prachtige gangen. Heerlijk nuchter en meewerkend karakter. Een aanrader!

Phyllis is verkocht en staat al op haar nieuwe plek in Noord Holland bij Brenda en haar dochter. Wat een heerlijke plek, lekker bij het strand en de zee, en ook het bos is binnen handbereik. Brenda en haar dochter hadden een enorme klik met Phyllis en gaan lekker rustig aan verder met haar. Ze nemen de tijd voor elkaar en dat vinden wij een uitstekend plan. Phyllis zal lekker de tijd krijgen om zich goed te kunnen ontwikkelen en waar kan dat beter dan bij moeder en dochter in zo'n mooie omgeving....

Heel veel plezier met en voor elkaar!

Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!


   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Phyllis!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.