Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Promis

 

Tinkerstal Mc Cloud biedt te koop aan: Promis, een 5 jarige zwart bonte tinker merrie.

Promis is een plaatje om te zien. Ze komt stoer en sterk over, en heeft daardoor een geweldige uitstraling. Een paard waar je graag naar kijkt, dus, en zij scoort dan ook hoog qua uiterlijk. Maar daarnaast ook een paard waar je graag naar kijkt in haar bewegingen!

Promis is dus een bijzonder fraaie, grote merrie, met een prachtige beplating met daarnaast ook een prachtig en apart hoofd. Je herkent haar uit duizenden.

Qua karakter is zij lief en uitermate nuchter en relaxed. Zij is vrijwel niet van der stuk te krijgen. Ze loopt aan een slap touwtje met je mee, is vriendelijk tegen alles en iedereen.

Op buitenrit is Promis echt in der nopjes. Van niets onder de indruk, het verkeer kan haar niets schelen, en eigenlijk is niets haar te gek, ook niet als de auto's niets ontziend voorbij denderen. Naast elkaar galopperen, voorop, achterop, voor Promis is het allemaal geen punt. Zij vindt het geweldig en proest er gezellig op los!

Ongekend fraaie merrie, mooi groot, met een stoere uitstraling en toch met een vriendelijk hartje. Zowel qua uiterlijk als qua gangwerk een echte eyecatcher. Wie een mooi paard zoekt met mooie beweging.Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!