Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Reba

Reba is een (bijna) 5 jarige, zwart bonte Drum Horse merrie (Engels import).

Een dame van maat en statuur: een fantastisch mooie en imposante verschijning. Zeer chique van bouw, en een geweldige beweger, ze zal het absoluut goed doen in de dressuur. Iets unieks en aparts voor wie nét ietsje meer wil!

Reba is een prachtige verschijning: ze heeft om te beginnen nu al een opvallend grote maat (bij uitvoer gemeten 15.4 hands, ofwel 1.56 cm) en is daarnaast mooi donker beplaat. Ze heeft een slanke, rijtypische bouw, een mooie zelfhouding met een prachtige halsaanzet. Haar koppie is werkelijk prachtig: een mooi smal blesje in een diepzwart hoofd, mooie fluweelzachte ogen die je aankijken.... wie haar ook ziet, iedereen moet even een keertje extra naar haar kijken.

Deze prachtige dame is een prettig zelfzekere merrie en ze maakt haar eigen keuzes. In het eerste contact is Reba geen allemansvriend, maar als ze je kent gaat ze dan ook voor het vuur voor je. 

Op stal weet ze wat de bedoeling is, ze stapt netjes voor je opzij, dringt zich niet op en is netjes en schoon op zichzelf. Ze laat zich keurig poetsen en opzadelen, loopt netjes met je mee.

Inmiddels is Reba weer keurig onder het zadel. Zowel inde bak als buiten is ze prima te rijden, bekend met de hulpen én met stem. Reba is ijverig en vlot, maakt graag tempo maar is ook prima terug te rijden. Is lekker vlak in haar gangen en heeft weinig nodig om netjes te lopen. R

Mede gezien haar grootte, komt Reba het beste tot haar recht bij een ruiter met ervaring en paardenverstand. Reba is niet geschikt voor kinderen, beginnende  of angstige ruiters.

Prachtige, diepzwarte indrukwekkende zeer grote dame, met talent voor dressuur. Kan gemakkelijk bewegen, doet het prima in de bak maar gaat ook graag naar buiten. Wie iets bijzonders zoekt, heeft het in Reba gevonden!Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

 

U bekijkt onze filmpjes met een Smart Phone of een Tablet?
Download dan eerst de Photon App!


 


 

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Reba!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.