Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Rodney

Rodney is een 7 jarige zwart bonte ruin (import UK).

Rodney is een plaatje om te zien. Hij komt stoer en sterk over, en heeft daardoor een geweldige uitstraling. Een paard waar je graag naar kijkt, dus, en hij scoort dan ook hoog qua uiterlijk. Maar daarnaast ook een paard waar je graag naar kijkt in zijn bewegingen!

Rodney is dus een bijzonder fraaie, grote ruin, met een prachtige beplating en zeer royale sokken en manen, met daarnaast ook  een prachtig en apart hoofd. Je herkent hem uit duizenden.

Qua karakter is hij juist lief en uitermate nuchter en relaxed. Hij is vrijwel niet van zijn stuk te krijgen. Wind of geen weer, Rodney is altijd dezelfde ongecompliceerde kerel. Hij loopt aan een slap touwtje met je mee, is vriendelijk ten alles en iedereen. Een grote lobbes, dus, zonder een sulletje te zijn.

Wie Rodney ziet bewegen, zal het kunnen beamen: Rodney had eigenlijk Dancer moeten heten... want wat een schitterend gangwerk heeft dit paard! Ongelooflijk, zo fraai. Hij is lichtvoetig, beweegt uitermate makkelijk en soepel en is zeer bergopwaarts. Rodney zien bewegen is een lust voor het oog.

Op buitenrit is Rodney echt in zijn nopjes. Van niets onder de indruk, het verkeer kan hem niets schelen, en eigenlijk is niets hem te gek, ook niet als de auto's niets ontziend voorbij denderen. Naast elkaar galopperen, voorop, achterop, voor Rodney is het allemaal geen punt. Hij vindt het geweldig en proest er gezellig op los!

Inmiddels is Rodney ons leidpaard geworden, en die rol past hem uitstekend. Iedereen kan er op, zelfs kleine kinderen, neemt gemakkelijk het voortouw.

Zijn gangen zijn geweldig, hij is licht aan het been en zacht in de mond. Makkelijk wendbaar, springt makkelijk aan in de galop en is prima terug te rijden.

Ongekend fraaie ruin, mooi groot, met een stoere uitstraling en toch met een vriendelijk hartje. Zowel qua uiterlijk als qua gangwerk een echte eyecatcher. Wie een mooi paard zoekt met mooie beweging, heeft hem in Rodney gevonden!



Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Rodney!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

De amazone op de foto's
meet 1.75