Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Secilia

Secilia is een 10-jarige zwartbonte merrie.

Een schitterende Irish Cob dame, rastypisch, uberbraaf. Een schat van een dier, lief en aanhankelijk, met een hart van goud. Een absolute topper!

Secilia is een fijne merrie, ze houdt erg van knuffelen en borstelen. Daar kan ze uren van genieten! Onder het zadel is het een fijn meewerkend paard. Ze vindt alles leuk wat je met haar doet. Op buitenrit is ze alleen maar aan het genieten en zijn de oortjes alleen maar naar voren gericht. Een vrachtwagen die langs komt razen met alle toeters en bellen, ze verblikt of verbloost niet. Je kan aan Secilia merken dat ze al heel wat levenservaring heeft doordat ze zo zelfverzekerd de weg uit stapt.


Secilia is voor elke ruiter geschikt. Zowel gevorderde als niet gevorderde ruiters goed te rijden. Het is bij haar opstappen en wegrijden en geniet van je rit!


Mooie, rastypische dame van een keurige, iets bovengemiddelde maat. Een schatje op stal, en een fantastische, nuchtere tinker onder het zadel. Ervaren, cool, ontspannen en ongecompliceerd. Laat je gewoonweg genieten, zij doet het werk wel voor je. Voor iedereen geschikt!