Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Spot

Spotted Image (roepnaam Spot) is een 10 jarige zwart bonte merrie (import Ierland).

Een prachtige, zeer grote dame, met manen en sokken waar je stil van wordt. Buitengewoon zachtaardig karakter, super gereden én betuigd. Een topper!

Spot is een ontzettend indrukwekkend paard. Ze heeft natuurlijk alle looks: zeer grote maat en manen en sokken als van een hengst. Daar zit Spot dus al goed mee.

Maar het karakter van Spot is zo mogelijk nog indrukwekkender. Ze is een bescheiden paard met een buitengewoon innemend karakter. Op stal is ze rustig en kalm, ze is keurig opgevoed en zeer welgemanierd. Als we haar dikke manen poetsen, en dat is nog wel een klusje, dan geniet ze zichtbaar.

Eenmaal aan het werk, doet Spot gewoonweg alles. Onder het zadel, of voor de wagen, Spot doet het gewoon voor je. Gaan we met Spot een buitenrit maken, dan voel je je meteen super safe en vertrouwd.  Haar gangen zijn zeer constant, ze is heerlijke ruim, en blijft onder alle omstandigheden keurig kalm en rustig. Spot is prima aan de hulpen, springt gemakkelijk aan in galop, en is op je pinkjes terug te rijden.

Het verkeer laat haar echt koud: vrachtwagens passeren haar en ze kijkt er niet eens naar.

Eenmaal ingespannen in het tuig, loopt ze net zo makkelijk en constant. Je kunt haar, ook dan, op twee pinkjes sturen. Luistert dan keurig naar de stemcommando's, kan netjes stilstaan en wenden.

Prachtige dame, met looks, maat en statuur. Bijzonder innemend van karakter, bescheiden en lief, heel welgemanierd. Zeer veelzijdig in te zetten, is super gereden en betuigd. Met haar ervaring in beide takken van sport is deze grote, vriendelijke reuzin een absolute aanrader!


Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Spot!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

 

 

 

De amazone op deze foto's
meet 1.87