Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

White Face - verkocht!

White Face is een 6 jarige zwarte bonte ruin(Iers imnport).

Een plaatje om te zien en een karakter om te zoenen. Een paard met een schoonheid van binnen en buiten en een unieke kans!

White Face is een bijzondere tinker. Niet alleen heeft hij een schitterend uiterlijk, met zijn prachtige hoofd, zijn schitterende behang en mooie maat, maar ook van binnen is deze jongeman een plaatje.

Wat we ook doen met White Face, hij vindt het allemaal best. Iets leren hoeven we hem niet, we hoeven het alleen maar uit te leggen. Lief, aanhankelijk, de rust zelve, en met een will to please waar je als mens alleen maar stil van kunt worden....

Onder het zadel is White Face werkelijk geweldig. Hij had al de nodige ervaring toen hij bij ons kwam, en wil alles voor je doen. Een feest om met hem te werken. En snapt hij iets een keer niet, dan heeft hij engelengeduld. Dat maakt ieder leerproces bij White Face een 'eitje'.

White Face kent alle hulpen, heeft altijd de oortjes naar voren, is braaf en rustig en altijd even lief. Als we op buitenrit gaan, lijkt het alsof hij al 10 jaar ervaring heeft. Van niets onder de indruk, luistert keurig naar zijn ruiter. Voorop, achterop, allemaal prima!

White Face is zo zeker in het verkeer als maar kan, hij kijkt eens en wordt er niet anders van. Zijn rust geeft je onmiddellijk ene vertrouwd en safe gevoel, en dat is een heerlijk comfortabele uitgangspositie.

Schoonheid van binnen en buiten bestaat wel degelijk. Knap, braaf, lief geduldig en gezeggelijk, deze knappe jongeman heeft het allemaal. Een belofte voor de toekomst en een unieke kans!

White Face is verkocht, en gaat bij Jules en Kitty wonen, op een heerlijke plek. Hij komt daar aan huis, met andere paardenvrienden, en heel veel liefde en aandacht van een zeer gemotiveerde en bevlogen paardenfamilie. Savvy krijgt hier een prachtige toekomst: grondwerk, zo af en toe een rijbak maar vooral heel veel buitenritten in een mooie en bosrijke omgeving Een super toekomst dus voor iedereen!

Veel geluk Lieve White Face, en Kitty: heel veel plezier! Voor onze fimpjes heeft u Adobe Flash Player nodig!

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van White Face!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.

 

De amazone op deze foto's
        meet 1.75