Iegepoeledijk 10
    8425 SP Langedijke
    The Netherlands

    (0031) 06 532 262 73

Winslett - verkocht!

Winslett is een 8 jarige, zwart bonte merrie (import Ierland).

Prachtige verschijning met lange, weelderige manen en een lekker zelfverzekerd karakter!


Winslett ziet er schitterend uit: natuurlijk zijn haar mooie, lange manen prachtig om te zien. Ze heeft niet alleen een enorm dik pak manen, maar ze hangen ook op haar knieen en heeft hele mooie dikke sokken. Een prachtige uitstraling!

Winslett is op stal rustig en vooral zichzelf: nuchter en relaxed. Kan met iedereen prima overweg en maakt geen drukte. Is er iets wat haar niet bevalt, dan stapt ze gwoon even weg. Winslett is en blijft altijd hetzelfde, heerlijk

Winslett laat zich prima bewerken en doet het keurig onder het zadel. Winslett is natuurlijk al een aantal jaren bereden maar ook bij ons pakt ze alles met grote vanzelfsprekendheid op, en vindt eigenlijk alles wel prima. Voor haar bestaan er gewoon geen gekkigheden of rare fratsen...

Winslett vindt buitenrijden wel helemaal het einde. Vanaf minuut één volledig onstpannen, en wij dan dus ook. Super verkeerszeker en werkelijk geen pas verkeerd te snel, te langzaam, teveel of te weinig. Gewoon alles is goed, bij Winslett.

Omdat Winslett zo'n heerlijk nuchter, zelfverzekerd en buitengewoon voorspelbaar karakter heeft, is ze ongekend betrouwbaar. Van niets onder de indruk, in alle omstandigheden rustig en nuchter.

Prachtige verschijning en een fijn bewerkbare merrie. Door haar ongekend nuchtere en brave instelling voor iedereen geschikt. De kleinste kinderen kunnen zo op haar weg. Weelderig behang en een geweldig karakter!

Winslett is inmiddels verkocht en woont in Zweden. Ze is hier en nieuw gezinslid geworden van een familie met een kleine ranch, die voornamelijk buiten rijden in de prachtige natuur. Dat is Winslett op het lijf geschreven... 

Winslett is lang onze steun  en toeverlaat geweest, en heeft vele paarden op hun eerste buitenrit begeleid. We missen haar dus wat dat betreft, maar natuurlijk gunnen we Winslett het allerbeste op dit prachtige vijf-sterren huis.

Bedankt voor alles Winslett, veel geluk en plezier!
Voor onze filmpjes heeft u Adobe Flash Player nodig! Binnenkort beschikbaar!


  

   Klik hier voor een filmpje of een slideshow van Winslett!

Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.